F-fr-fre-fred-freda-fredag!

Sitter här och chillar. Äter lite godis... Dricker the... Lyssnar på musik...
Har för ett tag sen kommit hem från en åktur med Emma och Linus. Wii Emma har tagit körkort igår!:D Bra jobbat!
Var jättemysigt att åka omkring i kvälls-GVE och bara snacka om allt och inget. :) Känns som att hela Gällivare, förutom vi då, är ute och festar idag? Jag längtar som fan jag med efter en riktig partykväll, men idag känns det ändå bra att bara göra nästan inget.

Det finns ljus i tunneln och man behöver faktiskt inte sugiga arbetsförmedlingen för att lyckas hitta ett jobb. Det verkar så just nu iaf. Nästa vecka på torsdag ska jag vara på utbildning på Harry's från 16.00-22.00 och tidigare idag ringde det från Pågen. Jag skickade in jobbansökan igår, och idag ringde dom och sa att jag är välkommen på intervju på onsdag 16.00. Jag var en av fem utvalda tydligen! :) Sweet! Hoppas på Pågen-jobbet. Lär tjäna sjukt mycket bättre än på Harry's och Statoil om jag nu får jobb där... Men, det är ju bara en av oss fem som får jobbet så vi får väl se hur det går. Ska ägna dagarna åt att förbereda mig och sen kicka ass på intervjun och vara bäst!

Aja... Bjuder på lite bilder från Umeå!


Jag och älskade syster tog en öl ute på en brygga i sjön bredvid campingen!


Mysemys!


Öööööl!


Systeeeer! <3 Blä att hon bor i Umeå nu :(


Mummaaaaa! :D


Jag hade med min Jeppe-sydda kanin! haha^^


Jag och syrran fulade oss på vägen hem! :)

Såja, nu ska jag skippa bloggandet och allt som har med internet att göra för ett tag!
Hejs!

Idol, halsont, glass och snart...

... Snart ATS och ett tungt ryggpass! Kan inte säga att jag är sugen. Men man måste väl.
Jaa, vad kan man säga händer i mitt liv?
Var på magnetröntgen i måndags. Fick stesolid eftersom jag har lite problem med små utrymmen. Det hjälpte hyfsat men jag tyckte ändå det var rätt scary. sen var jag ju typ full halva dagen av stesoliden! haha det var skoj. (Läskigt att jag tyks gilla alla läkemedel jag får! haha läkemedelsknarkare nästa?)

Har så mycket funderingar som bubblar i mitt huvud hela tiden tycker jag. Om vad jag ska göra, se fram emot och längta till. Kan inte komma på mycket och det skrämmer mig lite. Jag har liksom inga ambitioner just nu... Det enda jag vet är att jag längtar efter att få festa loss på allvar med mina älskade ankelboots och någon riktigt snygg, kort partyklänning! Jag tycks aldrig ha ett bra tillfälle för sådant. Alltid är det något som dyker upp...

Ska söka jobb på (uhhh) Statoil imorgon hade jag tänkt. Och ringa BDX också. På torsdag blir det dansföreställning på Blåforell. Jeppes morbror är ju koreograf så vi ska se hans nyaste show. Googla Niklas Stureberg vet ja. ;)

Ne nu ska jag samla krafter nog för att ta mig till ATS i regnet och mörda min rygg!
Hejs.


It's not that i'm not the romantic type


Viktigt!

Det är viktigt att bry sig och göra sig hörd, därför ska jag bege mig för att förtidsrösta idag!:)

Godmorgon förresten!

Tröttttttt

Tjo!
Life goes on även om man inte går skola eller jobbar. Det är verkligen höst här hemma nu. Underbara fina höstfärgade löv som virvlar omkring :)
Var i Umeå i helg, vilket var najs! Skönt att slippa Gällivare ett tag. Dessutom var det typ sommar där fortfarande. Hann med massa shopping, spana in syrrans studentrum, prata massa i telefon, gå promenader i skogen på campingen där vi hyrde stuga, dricka öl i solen på en brygga, träffa Elli och umgås med familjen. :) En lyckad helg! Sen var det sjukt underbart att träffa Jeppe igen, kom på att jag inte varit utan han så "länge" sedan den gången jag till Cypern förra året! haha... Ibland är det faktiskt bra att vara utan sin favoritpojke, även om man saknar honom sjukt mycket under tiden man är i från varandra, är det så HIMLA skönt sen när man väl ses igen!
Igår var jag på arbetsintervju på Harry's och jag ska dit och provjobba en kväll nästa vecka! Inte bästa eller roligaste jobbet men jag tar vad jag kan... Det finns visst hopp för mig ändå!:D

Har tränat rygg och biceps för ett tag sen, och aaahhh vilket mördar-pass! Sjukt underbart var det och nu är jag sjukt trött! Men det är så det ska vara:) Har dessutom hunnit med att fika med min älskade Jeppe under eftermiddagen, hur mys som helst!<3

Nästa helg kommer nog Therese till Gällivare igen! Kul kul! :) Idag är jag glad, om ni inte märker det, haha.

Bjuder på en spännis-bild, bara för att jag gillar mitt nya linne och för att min rygg börjar arta sig, vänta bara till jul när jag deffat lite:)


Christina

Now it's no fun

The Notebook

Har hittat en ny favorit film idag hemma hos Sussi, The Notebook.
Fyyyy fan vad vi bölade alltså! <'3 Helt underbar film vill jag lova.

BRYN!



Bara för att jag ääääälskar att Sussi plockat mina ögonbryn så fint! :D Och för att det är kul att apa sig framför webkameran!
Ska snart till Sussi och hitta på något, och på fredag åker jag till Umeå för att hälsa på syrran, shoppa massa nya kläder och träffa Nonno! Najs! Och imorgon blir det mest troligt nagelpyssel med Matilda:) Efter att jag skjutsat Martin till träsket!

Idag är jag glad, för det hela 17 grader och SOL ute! Underbart... Och jag har sökt två jobb idag också! Tycker det är på tiden att jag får något snart... På tal om snart... 20 september ska jag magnetröntga mitt knä. Äntligen! Hoppas det syns vad som är fel med det för jag är less på att inte kunna springa och träna ben hårt.

RSS 2.0