det lilla inlägget

If ever your will starts crashing down
Whenever your will starts crashing down
Whenever your will starts crashing down
That's when you find me.

Lost til you're found
Swim til you drown


Know that we all fall down
Love til you hate
Jump til you break
Know that we all fall down



Hejs.... XC

image19

Out to get me, out to go happy

Hallojsan,
underbart väder idag! sommaren är snart här=) Skönt som fan med solsken och tunna kläder...
Var på la stada med Emelie, Matilda, Soffe och Hanni idag. Vi gick omkring i solskenet med våra glassar och glada miner, kollade på massa kläder (hittade ett par killshorts på Mondo, en killtröja på lindex oxh ett par shorts. kanske mamma skulle bjuda på tröjan i morgon^^). Soffe köpte finfina rosa pilotisar + en skinnjacka och Matilda gjorde två nya hål i öronen=)
Emelie lade undan kläder som hennes mamma bjuder på i morgon och jag och Hanni bara följde med=)
Fan vad det är skönt att bara umgås, skratta och le och glömma allt och bara vara.
Här och nu liksom.

haha, vad gör man nu då? Jao, sitter och målar lite. Blev en bil i akvarell x) Hoj jag är nördig...

F
YFAN vad musik är härligt! akustiskt tema ROCKS!! <3333 Hallelhuja mysemys och Missery Buissness nästa vecka=) härligt...

Lyssnar på Nothing going on nu och ska snart ringa Sussi, ska dricka lite h2o först=P

Clawfinger<33333

nothing going on, nothing going on
I've got a whole lot of nothing
nothing going on
image17

Hejs <3


Vi tar våra liv


Världen är sjuk. Är det ingen som ser det?

Ja det är det, men vi som ser, vi är maktlösa. För vi har inga miljoner, vi har inga vapen, vi är inga superhjältar...
Allt vi är, är människor med medlidande, sympati och känslor. Inte ens stora organisationer kan få de styrande att inse hur det ligger till. Att allt inte bara handlar om pengar och fina prylar.
Världen är sjuk. Jorden är sjuk. Land är sjuka. Land där folk svälter och tvingas verkligen att kämpa för sin överlevnad, frihet och sitt liv. Det är I-ländernas fel. Det är mitt fel. Jag avundas dig, Maria, som har bestämt dig för att göra volontär-tjänst i Thailand. Man ska inte slösa bort sitt liv på onödigheter. Man borde göra något som betyder.
Jag vill gråta. Jag är ett monster har jag nu förstått. Ett hjälplöst, empatiskt monster. Kan vi inte göra något annat än förstöra? Jorden, Tellus är sönder. Arter försvinner. Naturen och dess resurser tar slut. Folk dör. Och här bryr sig folk om pengar, makt och knulla. Är det verkligen så viktigt att köpa den där stereon? Den där parfymen? De skorna? Är det värt att ta bilen till stan istället för att använda benen? Är det värt det?

En gång i tiden

Fanns där

En sång utav siden

Fylld av vackra ord

Inte som idag

Proppad med mord


För länge sedan

Ville man

Doppa tårna där nedan

Vattnet var rent

Blind och rädd

Det är redan för sent


Kika till vänster

Se i andra ögon

Används som fönster

Är det som det ska vara?

Inte det?

Dags att vakna från vår mara


Jag hoppas texten går in =/ Blev rätt ledsen och var tvungen att få ut det, vilket resulterade i text.
Nu ska jag inte gnälla på mänskligheten mer idag.
Var på promenad idag, och tydligen är man snygg gånger 3. Jag gick längst gatan och på andra sidan gick en man i kanske 35 års åldern. Såg ut som en advokat eller en lärare, perhaps. Plötsligt skriker han rakt över gatan "Fan vad snygg du är!", ettuppehåll på sesådär 1 sek: "Fan vad snygg du är!" och samma sak en gång till. Jag kollade bara lite skumt på han (jag erkänner att jag blev rädd, det lät som han var underlig. Och i gve finns många knarkare. För ett ögonblick tror jag att hann tänka tanken om att bli överfallen tilloch med, jag är nog lite för paranoid för mitt eget bästa.) Och när jag inte svarade sa/skrek han bara "jaha slipp då", så svängde han av åt ett annat håll och jag fortsatte iväg. Blä vad folk är läskiga!
Okej, ska gå och sova snart, en ny dag i morgon... Måste blåsa håret först också...
Hejs<3

Boring Planet

MILLENCOLIN SKA TILL LULEÅKALASET OCH JAG TROR JAG SVIMMAR AV GLÄDJE!
JAAAAAAAAA!!!<333 ='D
image16

För övrigt har jag haft väldigt tråkigt idag.
Hejs, nu ska jag luska ut vad jag ska ha för tröja i morgon.

Vet du vad du gör ens?

Okej,
min dag började underligt...
Det är onsdag och jag har sovmorgon till tio i nio, vilket betyder att jag måste ta halv nio bussen på morgonen. Normalt sett. Idag var inte en sådan, då jag glömde bort att jag hade sovmorgon, men försov mig ändå (trodde jag). stressade som fan och tog tolv över åtta- bussen till skolan. På bussen fräschades mitt minne upp och jag kom på att jag inte hade behövt stressa, utan hade kunnat ta nästa buss och åka med älsklingen min som börjar vid nio också... Lägg märke till 08.12 och 08.32. Jag hade kunnat sooovaaa och sedan träffa Jesper + att inte stressa som fan om mitt minne bara fungerat som det skulle^^'
Så det kan gå ibland=P
Hade en myslunch idag då jag (som vägrar gå till matsalen numera) inte behövde tråka ensam. Hanni hade håltimme och solen sken sådär mysigt som den kan göra på förmiddagar, så vi gick en sväng och kikade lite på konsum (haha) innan vi placerade våra söta rumpor på sporthallens trapp ett litet tag.

Jag vill göra något jävligt roligt, jävligt snart! Snart är det Valborg och första Maj, och jag hoppas inte att varje liten mupp jag känner inte är upptagen då. Hade velat fira första maj som förra året med grillkväll=) det var enormt mys och jag glömmer det nog aldrig.
Men man får se vad livet för med sig...

Det känns jätteunderligt att inte ha några läxor den här veckan. Jag är helt nollställd. Det skrämmer mig att jag knappt minns vad man kan göra på sin fritid efter skolan. Är jag verkligen så hjärntvättad? funderar jag...
Känns som jag kastar bort mitt liv på meningslösa saker som inte ger ett piss ibland. Vad är det meningen att man ska få ut av sina år i skolan? Hade varit kul att veta vad man ska satsa på.
Sedär, då fick man in lite filosofi i inlägget också.

Jag tror jag har hostat sönder några revben :O It hurts, it rippes, it burns!

Ett stycke matsal fotad från trappen, och ett stycke Hannis skor =)

image13 image15

Hejs, nu ska jag rita lite (hade målat, men mina akvarellpapper är slut och jag är pank) och senare blir det Top Model skulle jag tro. Om inte älsklingen ringer och vill mysa en timme eller två under kvällskvisten=)


Sooner or later...

Har lockat håret och gjort mig fin
fina kläder valda med omsorg
ett leende på mina läppar
jag vill ha en fin kväll att passa ihop till mitt fina hår och mina fina kläder
<3

Idag på bussen kände jag mig fruktansvärt ensam i den stora kalla världen, det var en otrevlig känsla ska ni veta.O.o
Jag är glad att det bara var en känsla, då min omgivning svämmar över av glädje och ömhet.

Orkar inte skriva mer idag=P jo.. jag har hackat is.
image10

Hejs!

Earl, you rock!

bästa serien tycker jag nästan är My name is Earl, den får en alltid på bra humör=)
Just det, det är vaddet blev att göra den här måndagkvällen: g-l-o   t-ä-v-ä-ä. funfun...'
slängde mig på sängen och slog på trean och kollade Cashmere Maffia som faktiskt gick att se. Najs att glömma att man bor i Gve och att man inte har en framgångsrik karriär (man har läxor instead...) och fundera lite på hur det skulle vara att bo i New York City eller någon annan storstad, vara en framgångsrik vrålsnygg bitch med hur mycket makt och pengar som helst, hahaha.. jaaaa'
Anyways^^'

Tänk om man bara kunde rulla täningarna och så kom svaret på vad man ska göra upp?



 

image9

Over and out!
God natt
*

SHUT UP! SHUT UP! SHUT UP!

( så jäkla härlig låt med Simple plan=)<3 )


Hej kääära blogg,
Jag vaknar på morgonen.
Det är måndag....
Känner mig rätt så trött i vanlig ordning och ligger kvar i sängen en kvart innan jag gör mig i ordning för skoldagen.
Ungefär en halvtimme senare har jag tagit på mig skorna och den gröna vår-jackan och är på väg till busshållplatsen.
Det är underbart soligt och jag känner att det hade varit mycket skönare att promenera upp till Mbgt än ta bussen, men aldrig att man skule hinna!
På lagomt gott humör och med mp3n på halvstressar jag mig fram för att inte missa bussen. "Usch, här var det mycket is och fruset slask", tänker jag när jag ska passera gångvägen och då jag tar mitt första kliv ut på det frusna slasket brister isen och min vänstra fot drunknar i ett hav av noll-gradigt vatten,
"Fan jävla skit" tänker jag och biter mig i läppen och stressar vidare, med blöta fötter (då jag är tvungen att fortsätta över isfällan för att ta mig fram) Så trevligt det är med blöta sockar och en skoldag som är slut efter fyra...."

Ja, så kul början på denna vecka har jag haft^^
Sedan visade det sig att första lektionen bara varade i tjugofem minuter istället för normala två timmar, för att vi ska fundera ut låtar vi vill framföra=P Skolan är det tråkigaste stället på jorden när man har håltimme! Fast det vet nog alla=)

Nu är jag frisk igen! =) nästan i alla fall
, hostan vill inte försvinna vilket gör att man knappt kan sova eller prata vissa gånger=(

Jag sitter här och lyssnar på en spelningslista med Korn, Simple plan, Rase Against och Breaking Benjamin som jag inte lyssnat på på år och dagar känns det som=P Funderar på vad jag ska göra nu på kvällskvisten. Klockan är ungefär 21.00 och jag känner att jag inte längre orkar plugga till provet i morgon, kan det rätt bra =)
Kanske tar man och ritar lite? eller ser en film? eller spelar Quake arena 3?XD hahah, jo gott folk, jag skjuter monster på det kallblodiga sättet ;)
Nåväl, jag får se=)

Hoppas man är så pass kry snart att man kan börja träna igen, längtar väldans mycket.

Hejs och pussar på alla som är värd en;)

p,s En person gjorde mig arg och ledsen nyss. Blä, jag vill vara glad.


Gunneliiiii!

oj oj oj vad det börjar bli uttjatat att vara sjuk!=,= Inget kan man göra, vilket resulterar i att det inte skrivs något intressant här heller... =/
Menmen! I veckan tycker jag ändå att jag ska vara frisk=) Ska nog och träna i morgon. Jesper ville jag skulle förlja med på ATS, men jag får se om jag törs^^' annars blir det väl badhuset som vanligt=P
Har massa massa läxor i veckan! Ett nk prov på tisdag (hmm.. får se om jag gör det:S), en svenska personlig reflektion över temaveckan, några tal i matteboken och en kulturell jämförelse på engelska. (+ den där ergonomin som fortfarande skulle varit inne före sportlovet! Fy på mig!^^)

I morgon fyller mamma år, men vi firar henne idag (hon jobbar tydligen massor än mer i veckan) Så jag får inte fara någonstans den här dagen heller=P Nåväl, lika bra det kanske... Det är bra att vila I guess^^'

Jag vet inte riktigt vad som är fel med migO.o var är min matlust!?
jaja, jag ska inte klaga så mycket, det har väl med förkyldningen att göra.

En sak jag ofta tänker på är: Varför är ingen som de var? varför är de ledsna?
Jag är trött på att tänka så nu... varför kan ingen vara glad?


Hejs. Skriver säkert ett nytt inlägg senare idag... klockan är ju ändå bara 12.35


Min syster<3

Dagens bästa:
Syster masserar mig längst ryggraden och råkar trycka rätt på en kota:
"eew, du har en böld!"
Vad du är söt Malin, människokroppens anatomi är kanske inte ditt starkaste ämne men=) haha!
image7

Hejs


Sir! Yes, Sir!

Skulle haft np i engelska idag (och inte sh-prov som jag trodde, det är flyttat till imorgon, fredag), men jag kunde inte fara till skolan idag heller...
Jag är less på att vara sjuk nu=/ Jag förstår inte varför man ibland önskar att man blev sjuk, mer än något annat O.o Nog är jag hellre i skolan än hemma med feber så man svettas ena stunden och fryser andra, och hostar äckel^^'
     Så, idag tyckte jag att det skulle vara slut på slappet och sunkigheten, så när jag tog en dusch i morse (eller ja, klockan var väl ett när jag klev upp men...) så bestämde jag mig för att göra mig lite småfin idag^^ Man mår bättre om man känner sig fin också=)

image6
      
babababaa-baa-ba-baaaa! Före och efter bilder! =)
SÅ kul har jag idag



Hejs.


Hands held high...

I'm strong on the surface, not all the way through.
I've never been perfect, but neither have you.

image2

Jag funderar alldeles för mycket tror jag.
Visst, det är bra att tänka efter innan man gör något, men det är inte alltid nödvändigt att tänka just mycket på en och samma sak. Tillslut rör man ihop allting, och det blir bara en mer komplex tanke än vad det var från början=P

Har som sagt varit hemma hela dagen igen, det gör min vansinnig x) jag är så paranoid... O.o

(Things that were done this day:)
-pluggat sh massvis !!
-läst massor manga och (jag skäms att berätta det här) jag har äntligen läst ut sista HP !! Det ni!=D
(Gillade inte sista kapitlet.. "nitton år senare"... en stor besvikelse)
-Jag har inte sovit en timme extra som jag tänkte, det blev en halvtimme i varmduschen istället =)
- frisk vet jag heller inte om jag blivit.. det känns aningen bättre dock. Måste hursomhelst till skolan i morgon, varesig jag vill eller inte! Provet i morgon you see...

Nu måste jag plugga lite mer och senare blir det Top Model på TV och sedan direkt i säng =)

Hejs.

Ligger i sängen

Jodå! Här är man fortfarande sjuk, inte det roligaste när ont i halsen har övergått till ett ständigt hostande=/
Tyck synd om mig som får ha tråkigt hela dagen ^^ Jag måste vara den enda människan som VILL gå till skolan istället för att vara hemma. Jag nästintill avskyr att vara hemma när jag är sjuk, för sjuk hemma innebär att man är "inlåst" hela dagen och jag vill lämna huset åtminstone EN gång/dag=P

Jag vet inte hur jag ska göra med sommaren alltså... Fast det är ju 3 månader kvar, men det känns som att mamma är sur på mig men värgar prata om det. Hoj, jaja, inget mer klagande =)

gårdagen var helt lovley! <3 Har haft högläsning ur en "Bond, agent 007" bok, myst en massa även om jag var hur halsontig som helst och skrattat massvis =D Kan ha haft något att göra med alla Bafusin-tabletter jag tagit under dagen gång, och kaffedrickandet hos syster någon timme tidigare=)
(Bafusin innehåller:)
Bensokain, gramicin, cetylpyridiniumklorid, 4-diklorbensylalkohol, sorbitol, sackarinnatrium
Och dessa tabletter ska man ta en av varannan timme!=O

To do today:
-plugga sh som ett psyk =/
-sova nån timme extra
-måla lite =D
-prata i telefon, haha
-BLI FRISK

Hejs och krya på mig=)

Sjukling men kärlek ändå

Jao, hemma från skolan idag, min hals blöder känns det som!
När jag hostar smakar det smått av blod...inte speciellt mysigt det... Mamma tyckte jag lät som en hes kille rätt i målbrottet när jag ringde till hennes jobb tidigare idag x) haha
Sussi mobbade mig för mitt skratt som tydligen lät "eeeeeeee-eeee-eee" och jag kommer att få höra det ett tag skulle jag tro=P

Nu sitter jag och ska försöka få bukt med den här bloggen så jag kan börja reklamisera den överallt utan att skämmas för layouten =P

...
Men det är inte vilken tråkig måndag som helst idag (trost sjukan och ett oändligt snöande). Åtta månader med Jesper idag =) och mer ska det bli<3

image2


Hoj vad jag är fjollig ibland x) Men det får ni ta =)


BTW!!!!!
En "tomte" filmad i Argentina, en kille blev så skrämd att han var tvungen att åka till sjukhuset..

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2208821

Kolla den här länken om du inte redan gjort det! :S
Skitläskig!

Hejs

En efterlängtad blogg...

Sådär ja!
Jag vet att jag är efter i tiden med blogg, men nu har jag äntligen tagit mig tid att skapa en. Hoppas den kommer att vara någorlunda intressant att följa... =P
(Tack hanni! för din hjälp med addressen förresten)

Nu måste jag bara lista ut hur man gör det fint här ;)

Hejs med er så länge

RSS 2.0