07. Min bästa vän

Gud vad seg jag är på att blogga... Har inte haft lust bara... Har det fortfarande inte :P

Jag har ingen bästa vän, tycker att mina allra närmsta vänner är fantastiska och underbara och kan allihop kalla sig för min bästa vän! :)

06. Min dag

Jag vaknade vid halv tolv av att det var alldeles för varmt i Jeppes sovrum. Kissnödig var jag också...
Vi åt frukost, skottade lite av snön som kommit under natten (det tog rätt länge) sedan gick vi in för att äta lunch.
Efter lunchen klunkade vi kaffe och for till ATS för ett hårt benpass.
Allt kändes kanonbra. Knäet gjorde inte ont, fick sjuk pump och skivan som spelades föll mig helt i smaken med gamla Guns n Roses låtar, mixat med lite Eminem, Sabaton och någon annan artist som jag ej kan namnet på. Passet gick skitbra!

Pratade ett tag med Sussi i telefon innan jag for hem från Jeppe efter vi kommit från ATS. Ut med bilen i snökaoset var väl inte så himla kul, men jag skulle äta köttsoppa med mamma och pappa och sen baka morotskaka åt syrran och Jimmy som en liten julklapp så snöovädret kunde ta sig någonstans! :)
Såklart hade mamma glömt att handla sådant roligt strössel som jag ville dekorera med, så jag blev tvungen att trotsa naturlagarna ännu en gång och åka till coop.
Resan gick bra och morotskakan blev kanongod! Dessutom bakade mamma en pepparkaksrulltårta samtidigt som jag var i köket och bökade med morotskakan, så det var trevligt. Vi lyssnade på julmusik och pratade om julafton... Längtar....

När kakan var klar och jag ätit en gång till for jag direkt och hämtade Jeppe, och sen for vi till David och Ville och kollade Bröderna Karlsson. Den var rätt skoj faktiskt! Drack lite cola och käkade blodapelsiner gjorde vi också.

När filmen var slut skjutsade vi hem Ville och for själva hem till Jeppes pappa igen, där min dag påbörjades!
Nu ska vi slå igång någon av de många filmer jag har på min dator och somna sött. <3

Jag har haft en bra dag idag, trots det tråkiga vädret! Imorgon ska jag på stan med mamma och köpa en fin kakburk, hjälpa mamma kolla en julklapp till pappa och kika på en kavaj åt mig inför lördagens utgång! :D Tihi!
Natti!

05. Vad är kärlek?

Kärlek för mig är att vara lycklig tillsammans med någon. Att skratta, att kunna gråta, att kunna bråka, att kunna förlåta och förstå. Att prata om allt tillsammans, berätta hemligheter för varandra... Att lita på varandra.
Kärlek är att tycka om någon så mycket att man aldrig skulle kunna vara utan den personen. Att ett liv utan den personen bara skulle vara ett halvt liv. Kärlek är att tycka om någon precis som den är. Kunna förstå den personens egenheter, värderingar och allt som gör den unik!

Kärlek är det bästa som finns. Kärlek är mina fina vänner, och kärlek är min fina pojkvän, min syster och min familj. Kärlek är att alltid se fram emot att träffa den personen!



Min dag börjar med massa kärlek! :) Tihi! Nu ska jag ta en promenad i detta underbara väder!

Ledigvecka, lucia, laaaat

Jag märker inte att det är lucia annat på det att det är bilkö i korsningen mellan MD's och kyrkan. Luciakonserten är igång och första året på tre år är jag inte där och myser. Känns lite tråkigt faktiskt. Man kommer liksom djupare in i julen av att se den konserten. Måste försöka med något annat istället.
Föreslog en julmysdag till Matilda, men den segpottan har inte svarat på mitt sms ännu! xP

Ååh jag har så mycket att se framemot just nu. Sussi och syrran kommer båda hem på fredag och Hanni kommer på söndag (så var det va?), snart blir det party, det är julafton alldeles snart, jag får lön snart och Miyavi spelar i Stockholm i april. :)

Hmm... The Wombats spelar också någongång då...

Ciaaao

04. Det här åt jag idag

Frukost:
en kopp kaffe med mjölk
två limpskivor med lätta, ost och kaviar
ett glas mjölk

lunch:
en Billy's
två glas mjölk

mellanmål:
en kopp kaffe med mjölk
en apelsin

efter träningen:
två skopor gainer blandat i tre dl mjölk

middag:
älgkött och makaroner med ketchup och körsbärstomater på sidan om
två glas mjölk
en vitamineral-tablett

ÄLSKA MAT! :D

april april!

WIIIIE! Måste till Stockholm i april! älskade Myv spelar igen! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
I'm Happy! :)


03. Mina föräldrar

Jaa... Vad kan ajg berätta om mina förldrar?
Jo, de har varit tillsammans sedan de var 14 år. Creds till dem för att dem stått ut så länge! haha... Det är ju faktiskt rätt ovanligt i detta samhälle. Men ajg har en känsla av att jag håller på att göra samma sak. :)
Vi har inte kommit så bra överrens alltid, jag och mina föräldrar. Det är väl mest för att jag är så olik dem och syrran. Vill olika saker, gillar att göra olika saker och har olika mål här i livet.
Vi umgås verkligen inte ofta, känner väl knappt varandra egentligen och jag kan inte prata med dem om allt. Som jag kanske egentligen hade velat.
Även om situationen är som den är har vi även trevliga stunder med varandra. Som Cypern-resan 2009, eller resan till Umeå i september i år.


02. Min första kärlek

Hmm ahaja... Den första pojke som föll mig i smaken var väl Nick Carter från Backstreet Boys, men det tycker inte räknas. Visst ju inget om att vara kär eller om kärlek, eller hur det skulle kännas på riktigt. :P
...Det gjorde jag inte heller då jag var tillsammans med den "förste". Vet inte ens om jag var kär på riktigt. Allt liksom gick så fort och jag ville väl ha bekräftelse? Var nog inte kär alls. Var ju bara... 14?15? (Hur gammal är man när man går i nian? xP)
Ja herregud. Honom är någon jag varken vill tänka på, prata om eller skriva om. Men nu har jag ju valt att göra den här listan så...
Nej huj, jag får bara dåliga minnen av den tiden! Visst var det ju spännande, att vara ensam med en kille, att inte säga vars man egentligen var till mamma när hon ringde, att prata i telefon mitt i natten sådär i smyg. Men mer än så var det inte. Han var tråkig, konstig och väldigt självupptagen. (Kom jag på då det tog slut) Undrar ofta varför jag inte stod på mig och frågade honom när jag hade chansen varför han enbart ville prata om sig själv?
Det höll inte så länge iallafall. :)

Nu däremot har jag världens bästa pojkvän! <3

01. Här är jag

Vem är jag?
Jag är Stina.
Jag anser att man inte kan leva utan musik, för det är ju så himla underbart på alla sätt och vis. Min favorit musik är faktiskt reagge, även om jag lyssnar på allt och har en liten ingrodd kärlek i Miyavi och Rammstein!
Jag prioriterar vänskap och kärlek samt att må bra framför att ha en karriär som innebär en hög lön. Men jag tror visst på att man blir lycklig av pengar.
Jag tränar mycket. Kan inte leva utan det och tar min träning väldigt seriöst. I hemlighet vill jag någon gång tävla i bänkpress. Starka kvinnor inspirerar mig.
Jag älskar hundar, människans bästa vän, och vill själv någongång lägre fram i livet ha en egen.
Jag har en underbar pojkvän som jag på allvar tror är min själsfrände som jag alltid kommer älska. Vi är väldigt väldigt olika, men kompletterar varandra skitbra.
Jag är blyg men samtidigt social av mig... En konstig blandning.
Jag kan inte vara utan min telefon, jag är beroende av den och får på allvar panik om jag inte har den med mig.
Det jobbigaste jag vet är när någon är sur/arg på mig. Jag vill lösa problem som uppstår direkt.
Jag tycker att alla förtjänar en andra chans.
Just nu älskar jag julen och allt som har med den att göra!
Jag saknar ständigt mina fina vänner i Stockholm. Jag är glad att alla mina vänner inte flyttat ännu. <3
Livet är ingenting utan mina vänner och våra dagar tillsammans. Våra skratt, allvarliga samtal, flummiga samtal, bilåkande, middagar, festande, slappande, promenader... ja allt! Jag älskar er alla, ni betyder mest för mig <3

Jag bor i världens håla Gällvare (Fast det vet ni ju redan!) där man nästan alltid har rätt tråkigt. Men det är bara att göra det bästa av situationen! Och just nu känns allt rätt skönt. :)

Det är väl en liten presentation av mig själv..?


Ska väl ta itu med den dära...

... Den dära listan som många gör just nu. (snodde bilden av Susie ^^ Men jag vet att hon vill att jag ska göra listan!)



Let´s DO IT!

Willow är våran lilla bäbis!



Godmorgon



Jag är sjukt trött.
Somnade vid nio imorse och vaknade vid... ett? Av att Ville ringde och väckte oss... Orka sova bort hela dagen, speciellt inte när jag jobbar från 19.00-02.00. Nu blir det duschen med min älskling! <3
Hejs!

3 december 2010

Tjo!
Det är en väldigt väldigt bra dag idag idag vill jag lova!
Har varit på topp hela dagen av olika anledningar och gjort en massa skoj!
Tjo!

Raappana - Maasta maahan



Jag är helt fast i den här sången alltså! :D Hur skönt som helst med finsk reagge!

Morgondagen blir nog fett najs som Hanni hade sagt! Simma med Johanna och Matilda, fika med dessa två inklusive Emma, sen myspyskväll med Jeppe och Willow! <3 Martin skulle kanske också joina oss ett tag så det blir nog en väldigt lyckad dag. Eller vad tror ni? ;)

Kan man annat än älska juletider?

Hej!
Har nyss varit på en 1,5h promenad med Matilda. Ytterst trevligt och välbehövligt! Det är så mysigt att bara gå och prata om allt och inget... Dessutom är det extra mysigt att passera hembygdsområdet så här vid julen! :)


Finsk Underbar Reagge


Allt annat än slö!

Tjo! Yo Yo Yo!
Idag är jag minsann inte någon slöbulle inte! Ska precis pallra mig ut genom dörren och gå till ats, träna axlar och lite bröst, sedan på prommis med Matilda! Vi skulle simma egentligen, men jag har ju ett nyligt gjort hål i örat, så det kanske inte är så smart att simma då... Syrran föreslog badmössa, men... nje! x)
Kommer bli skönt att vara ute lite, det är ju jättevarmt också! :D
Allt hade varit kanoners om jag inte hade haft den här sjuka huvudvärken! Fan ta alla knutor i min nacke och rygg :(

Imorgon blir det myspys för hela slanten när Emelie åker bort och jag och Jeppe flyttar hem till Willow. <3

Hejs! Yo Yo Yo!

En mörk 1:a december

Nu är vi inne i den perioden igen då det är mörkt när man vaknar och mörkt när man går och sover! (Eller tja, det gäller väl bara ledigveckorna, när man har tid att sova till efter ett på dagen :P) Ganska deprimerande enligt mig... Men det råder man bot på genom träning, massa kärlek och mys samt lååååånga telefonsamtal. :)

Pratade med Sussi i över en timme idag, det var sjukt mysigt. Jag längtar verkligen tills alla kommer hem över julen... Sussi och Hanni, syrran och släktingar.  Mycket roligt är inplanerat, och jag hoppas verkligen det blir så... Jag brukar alltid ha sådan otur att jag jobbar när något roligt händer, så jag är van vid det här laget. Men i fortsättningen ska jag försöka få det att gå ihop lite bättre. Trött vet jag ju nu att man kan vara någon gång då och då på jobbet och bara jag hittar någon frivillig som skjutsar mig dit vid sju morgonen dagen efter så är det lugnt! I wanna paaarteeey ^^



Hejs! <3

Mina älsklingar!


RSS 2.0