Vintermys en sådan fin söndag!



Ohja, allihopa, jag har faktiskt en polotröja på mig idag! :o Gillart inte annars, men just idag känns det så otroligt rätt med stickad polotröja, ett par snygga öronhängen, skinnstövlar och ett lipgloss! Känner mig sådär mysig och lugn dagen till ära. Jobbveckan är avklarad, solen skiner och snön glimmar blått och vitt. Vadå harmoni??
Vad bjuder denna söndag på då tror ni? Tjaao, jag ska ta mig till Dollarstore och köpa örhängen, ska ju göra två hål till snart. :) Sen blir det pottispalt med familjen och så tänkte jag och Joppe hinna med något mysigt. En bastu? :D
Imorgon kommer Hannisen hem från Karungi och då ska jag attackera henne! :D Vad mys!
Nu ska jag ta en dusch och sedan göra det där Harry's-provet på internet...

Hejs! <3

Skalman han är tröööött... tröööött...

Alltså! Jobbigt att vara trött från det att man vaknar tills man går och lägger sig! I flera veckor nu...
Just nu känns allt så jävla tråkigt, jobbigt och oinspirerande! Inte ens att träna fick mig på bättre humör, tvärtom faktiskt. Det var så sjukt packat med folk att jag var där i MER ÄN 2 TIMMAR. Fatta om mitt humör och tålamod är sämst.

uuusch

Fredagsmyyyyyyys!





Fredagsmys <3

Fuck you made me happy!

Som ni vet mår jag inte så himla ok just nu... Hade världens högsta feber igårkväll och har yrat en massa och jag kommer inte ens ihåg allt jag gjort och sagt igårkväll. Så hög feber hade jag.
Idag har febern gått ner lite och jag har följt med Jeppe till ATS. Körde några lätta set axlar och bröst. Körde väääldigt lätt! Kan helt enkelt inte hålla mig ifrån träningen. Men nu blir det vila hela resterande dagen, för jag känner mig sjukt slut!
En sak gjorde mig väldigt glad idag :) Nämligen låten Susie hade lagt upp på fejjan!
FUCK YOU - CEE LO GREEN
Tack Sussi du gjorde mig glaaaaad! :D <3


ÅH orka...

Tjosan! Är tillbaka från VC nu. (eller ja, för ganska länge sen men ändå). Har urinvägsinfektion och jävligt hög feber, fick jag veta där när en sköterska tog tempen på mig. Haha jag hade som inte tänkt på varför jag varit mig så hängig och varm hela dagen! 39 grader.... Pencillinet var dessutom skitdyrt! 205 jävla kronor! :o det sög ju...
Sen trodde doktorn att jag fått psoriasis, på grund av mina eksem. Kuuuuuuul. Så jag fick en salva utskriven. Men så klart hade de den intre inne på apoteket, så den fick de beställa...

Jag är inte längre så glad. Blä :(

Shooo Bre! xD

hahaha tänk att folk verkligen "hejar" på varandra med "Sho bre". x')

Skönt, ska till VC om en halvtimme (15.30) och kolla om jag har urinvägsinfektion, samt visa mina jävliga eksem. Har haft dem rätt länge, tre år tyå, men jag är ju jag, vilket betyder: långsam då det gäller sådant! Ska bli skönt att få veta vad man kan göra åt dem. :)
Förresten, det har blivit vinter här nu! Hände på en natt? denna morgon? Ja, fort gick det ialllafall! Snöar konstant och det ligger ett mjukt, vitt, minst 10cm tjockt lager snö på backen just nu. Mysigt tycker jag. <3 Snart kan jag använda mina orangea täckisar och mina vita, nyinköpta vinterskor! Till det behöver jag en ny, vit mössa och en militärgrön jacka (hade jag planerat att få tag i!).

Peace ;)

Going through changes


Sweet dreams <3



Gnaaaatt på er alla
, ska precis skita i internet och slå igång Segemyhr s.01 och kramas med Jeppe (och kudden!).

Den här veckan har bara börjat men mycket har man hunnit med, och se...
Måndag: Fått bötern avskriven, besökt myndigheterna, tränat, bytt däck, gått på vovveprommis x2, bastat.
Tisdag: Hämtat en person, Pratat, pratat, pratat om viktiga saker, varit vovvevakt, gått vovveprommis, tränat, ringt VC (som inte hade tid för mig), Did you tell her I got Nasty, did you tell her you got nasty, tränat, pratat med chefen om jobb och lön och sånt... Varit allmänt i full fart helt enkelt.

(Guuud! Jag hoppas allt löser sig...) En liten parentes bara...

Jomen! Snart kommer sthlmarna + Umeåbon hem! :D
Nice med både syster och kompisarna hem samtidigt. I feel loved ^^ <3

Gnaaaaaatt!

0505

Tjosan!
Är fortfarande vaken :o 23h vaken nu vet ni;) Ska väl sova på en stund... Med min Jeppe<3
Har varit runt hela samhället hela natten, och det höll på att bli krogen där ett tag också. Imorgon blir det sova så länge jag kan, sen stå och kolla leg på folk mellan 21.30-01,30 på Harrys, sen hem och sova (eller vaka) tills jag ska jobba frukost 07.30-10.30 på söndag... Kämpigt, men pengar är pengar:P



<3 Gammal bild men who cares:)

Jeppe fyller åååår!

Hej hej käääääära blogg...
Idag fyller min favorit-Jeppe år! Eftersom jag inte har nå pengar ännu blev det bara ett par mysbrallor åt honom i år. Men Ack! så skoj det var att slå in det paketet! Vi hade bara en gigantisk kartong hemma, så det krävdes en hel rulle med papper för att slå in det! :D Älska stora paket!<3

Jag älskar hösten har jag kommit på... Så sjukt fint är det ute!



edit 15.28 Jag förstår inte hur jag kunde vara så pigg och livfull tidigare! Tog en dusch nyss och nu känns det som att jag skulle kunna sova heeela dagen. OCH natten! Men så blir det inte, blir lite partjaj ikväll såklart. Något bus finns det alltid att hitta på. ;) hihi...

No party

Hejsan bloggen!

Guuud vilken mysig morgon jag har haft! Vaknade skittidigt efter en natt med många timmars sömn, åkte upp och hade frukosten ensam på Harry's. Koka ägg, steka bacon, äggröra, koka kaffe, plocka fram det kockarna lagt upp på fat, tända ljus och göra det myisgt för gästerna. När Johanna kom påbörjade jag städningen inne i puben. Alltså, det är verkligen mysigt därinne! :O Har inte tänkt på det tidigare... Hittade till och med ett hörn jag ALDRIG någonsin sett tidigare! xD När man kommer in står det två spelauotmater till höger, och bredvid dem finns en liten hörna som är inmurad, med fotöljer... Ser ju skitmysigt ut att sitta där med ett glas vin och snacka massa skit! :)

For hem till Jeppe efter jobbet och då tog vi ut hundarna på prommis i solen. Det är underbart med höst/vinter!<3






Trist med mobilkamera-bilder men ändå... :P
Ja, och så fortsätter det nog hela dagen:) Med en massa mysigheter!

Ska föressten jobba på lördag så det blir inge party för min del :P

Hejs!

Premiär på Harry's!

Schååååja!
Vaknat tio i fem imorse, och nästan pigg fortfarande! (Klockan är 11.38 nu) Skjutsade syrran till tåget vid sex oxh sen började jag jobba halv sju. Tyckte det gick bra att agera frukostvärdinna på Harry's. Det är mysig miljö, sysslorna är stimulerande och man kan ta sig en kaffekopp när man håller på att plocka undan frukosten samt göra klart inför morgondagen. Dessutom har man möjlighet att utveckla sin engelska också! Har pratat med en finsk småbarnspappa och väglaget och däck idag. Visst jag tjänar inte så jävla bra, men det är ju bättre än ingenting alls. :)
Imorgon öppnar jag själv och fixar och donar, så Johanna kommer dit precis innan frukosten öppnar och ser så jag inte glömt något. Känns bra med ett ansvar igen!

Hmm... Får ta med två kompisar på Harry's 2-års-fest på lördag. Vet inte riktigt med/vilka jag ska fråga... :P Aja har ju tid att fundera! Nu ska jag äta lite, träna och sen sova lite!



Bara för att Zigge är sjukt söt och bilden är gammal! <3


Laddat i onödan

Kära blogg, idag vaknade jag upp från en dröm full med getingar till en blöt nos i ansiktet! Zigge hade tagit sig uppför trappan in till Jeppes rum! Gulleplutten <3

Inte alla som får ledigt sin första arbetsdag inte! Så jag laddade helt i onödan igår. Fick nämligen ett sms sent på kvällen från min chef där det stod att jag börjar på tisdag först. Lack of money but lots of sleep! ;) Vet inte om jag är glad eller deppig över det. Dessutom har det börjat snöa här uppe i Gällivare nu. Små fjun har flygit omkring i luften hela förmiddagen och på morgonen var det visst vitt på backen. Snart får man ta på sig sina färgglada täckisar och köpa en ny snygg jacka att åka slalom i! Jag måste verkligen ta mig ut i naturen med pappas nikon här någon tidig höstmorgon. :)
Kul med snö och mysigt med jul... Jag måste erkänna att jag längtar lite!
Idag blir det nog thaimat hos syrran som åker tillbaka till Umeå imorgon. Mys <3 Måste hinna med lite gym också, bänkpressen väntar!

Jag har faktiskt börjat vänja mig vid mitt nästan svarta hår nu! Valde rätt frisyr också... Kan ha både rakt med rak lugg, och lockigt med sne lugg nu. sweet!



Laddar...

Laddar inför första jobbdagen imorgon. Börjar 06.30 så det kommer bli kämpigt! Men gud så underbart det är att äntligen få tjäna pengar!

Hur laddar man inför en vecka full med tidiga morgonar? Hmm, jag har då haft en helspäckad helg med hyfsat dålig dygnsrytm! haha perfekt alltså! :D ...Nat.
Kom hem vid fyra i natt, men var faktiskt duktig och sov bara till halv tio. Lite måste man ju anstränga sig inför jobbet iaf. :) Igår eftermiddag var det födelsedagsfika hos Matilda. Åååh jag älskar Apelqvist-tårtan! haha :D Sedan blev det middag hemma och efter det ut och ränna i bilen med Ville och hans kompisar från Luleå. Guess what? Jag slapp köra så det var extra najs. Kvällen avslutades med massa mat hemma hos Ville innan jag och Jeppe for hem och sov. Gällivare är verkligen sjukt tråkigt, även på helgerna, och även om det är öltält. Så det så!
Saknar Stockholmarna jättemycket... :( <3 Saknar sommaren med alla roligheter... Spontana grillningar, värme, midnattssol, fika uppe på toppstugan med en massa prat, massa bilåkande, mjukglass från Kullekiosken, ja jag saknar till och med de regninga dagarna man bara gjorde ingenting då man befann sig i stugan. Gaah jag gillar inte hööst. Just nu iallafall.

Vet ni? Det är världens storm idag och vet ni en kul grej med det? På väg till OK imorse blåste min mössa av skallen på mig och flög flera meter innan den fastnade i en buske! haha x) Vet ni en till sak? Jag håller på med en ny bloggdesign hit. Är sjukligt less på grönt nu.



hejs <3

Finfin början!

Jadå! Jag hade en underbar början på denna onsdag. På väg till bilen från Jeppes moffa där vi spenderat natten möts jag av den trevliga synen av en liten vit papperslapp i en plastpåse fastklämd i vindrutetorkaren. En bot. Niiice. Fel-jävla-parkering = 500kr minus... Kuljul!

aja hoppas dagen har roligare saker att erbjuda framöver...

High on life



When the drugs don't work you get high on life... (High on LEIF!XD)

Torsdagslängtan!

Wiiiie Jag ska klippa och färga håret på torsdag! Happy! Lugg eller snedlugg?




RSS 2.0