Jag är full

Jag är full av kärlek (inte alkohol) och omgiven av det :)
Har haft en mysig kväll med Helena och Hanni, kaffe, muffins och lite bilkörning... Nu sitter jag i soffan hos Jeppe och tittar lost på tv400, i väntan på att bli trött.

Bakom mig har han redan somnat och verkar omöjlig att väcka, så som bara han kan vara. Man vet att det är äkta kärlek när man får fjärilar i magen och tårar i ögonvrån av att bara se han sova...
Vi är väl inte tokkära och nyförälskade längre, efter lite mer än 2,5 år tillsammans, men istället finns det något som är mycket mer värdefullt där. Jag älskar honom så oerhört mycket. Finns liksom inga ord som räcker till.
En sak jag funderar på ibland är hur olika vi egentligen är, men det tycks inte spela någon roll, vi är varandras motpoler, som plus och minus, vi hör ihop. :)


I sommras, i Lansjärv

Ursäkta för blödigheten, men det är min blogg, min värld och mina funderingar, och ibland vill jag bara att alla i hela världen ska få veta hur mycket han betyder för mig. Det är väl inget fel med det?

Tänk vilka underbara människor jag har i mitt liv, mina vänner, min pojkvän, familjen (ok inte alltid men...). Som sagt, det finns så mycket kärlek omkring och i mig! <3

Sexy Bitch

Snart ska jag äta kyckling och sedan tar jag bilen till Hanni <3 Jag är rätt lat jag vet, men det är kallt ikväll och jag har huvudvärk!
Jävla p-piller...
För allas info har jag numera telia... Blir skitmycket billigare för mig, eftersom nästan alla jag känner har telia eller halebop. Ska skaffa abonemang på måndag, telia max 25, istället för flexibel som jag har nu. ^^

Sitter och lyssnar på min party-spelningslista på spotify, haha är inte party alls ikväll men ändå! Börjar komma in i själva rak-lugg-tänkandet, kanske kan ha det ett tag ändå... Dessutom dröjer det ju inte länge innan jag kan ha snelugg igen. :)
Vad passar jag bäst i? Sne eller rak lugg?



Oj...





Vad har jag gjort? (Och nej, jag har inte gjort ett piss med min hårfärg fast än det ser ut som det!)

Nu mår man



GAH Jag har varit på ATS i två timmar idag! Jävlar vad jag är bra, snygg och stark! haha, kanske inte det sistnämnda, men jag är nöjd med dagens pass om man säger så. :)
Nu mår man alltså... Duschade nyss, ska dricka min gainer, blåsa håret och sen åka till syrran och mumsa tårta! Både hemmagjord med daim och gelehallon på, och en bit smörgåstårta. <3 PERFEKT efter träning, speciellt eftersom jag åt prinsesstårta hos mommo igår.
haha...

Sorry Helena, tror inte jag hinner hitta på nåt innan helgen iaf^^' har och har haft rätt fullt upp nu!



Hejs!

Många funderingar...




Hmmm... Säg gärna vad ni tycker!!

Inte för att just dessa alternativ är avgörande, men jag gillar dem båda skarpt :P

Sitter och grejar med min rapport egentligen. Känns bra att ha kommit in i ämnet och skrivit en frågeställning, redan! Jäklar ajg är effektiv. Dessutom har jag läst hela morgonen (förföljaren var riktigt bra!) och glott en film med Jeppe. Han sover i min säng nu och jag låssas slita med rapporten när jag egentligen kollar på kläder. hehe ;)

Bara för att jag...

... Gör världens godaste frukostmackor. Sitter och ska snart avnjuta min frukost bestående av skogsbärsthe och ett tunnbröd med prickig korv, keso, minitomater och gul paprika.

Brukar vara effektiv på förmiddagarna, men jag har en känsla att det inte blir så idag. Det är inte så skoj att promenera till ATS i 26-grader... och sen hem igen, så njä. det får bli senare idag.

Nu är det inte länge till lovet!:D Fast lite synd är det ju att jag inte kommer ha råd att åka på dundret och att jag har en rapport att skriva... :(

En fråga bara: varför måste alla fina skor man vill ha ta slut direkt? :(

Jordens (min) undergång!

Min frisör ska börja jobba i Aitik istället!! X'O
Vad i helvete gör jag nu? Ingen kan mitt hår som Pernilla och nu kan hon inte fixa mitt hår till balen som jag bokat in i januari! Jag är helt förtvivlad!!!!! (och oerhört tjejig)
Ska på en sista klippning på fredag iallafall... Vi ska prata då om hur vi gör med fixningen till balen. Klippningen och färgningen alltså... :'( Faaaaaaaan också.. iohfe"IR¤¤¤#uy86fjklgiyg!!!!

För övrigt är den här dagen sämst, med stora bokstäver.
Allt går åt skogen och jag mår skit. Jävla mensvärk.
Dessutom har jag gått upp i vikt.
Idag vill jag bara... halvdö?

vanlig fredagmorgon

Sitter i median och gör absolut ingenting. Förutom att Ante försöker magpumpa mig genom att putta in min stol mot bordet...
Halva klassen har gått hem, en fjärdedel är på matte och vi andra små stackare är lämnade i mediasalen utan något att göra. Hade kunnat göra framsidor till tidningen, men alla är inte klara ännu... Som vanligt.

Vad händer i helg för alla? Helena undrade om jag ville med ut idag, men det går nog inte så bra då man har lite pengar och har en syster som fyller år nästa vecka och då blir det utgång med henne så...
Bokade biljetter till Luleå 30 mars igår:) Jag och mamma ska shoppa lite.

jomen, tjena nu ska jag... göra något annat...

solsken, kyla, 08:45...

:'( Ångeeeeeest....
damn it all

Seize the day

Kom hem från Jeppe nyss (ja jag vet jag kommer alltid därifrån xP) och väntar på att syster ska komma hem från jobbet så vi kan fara till mommo och äta semlor. Mys!

Är som vanligt nu för tiden, väldigt uppåt och på bra humör, kreativ känner jag mig. En idé kanske vore att måla något? Fortsätta på min brygga kanske? Men, jag hinner nog inte just nu. Och senare blir det awesome träning. Måste öka 2,5kg idag i bänken... Får se hur det går.

Dålig uppdatering här på senaste tiden märker jag. Och dessutom har Hanni klagat på avsaknaden av en logga!XD Så det måste jag väl ta itu med snart också.
Grått och vitt var visst ingen höjdare;) Så bered er på en färgchock!

Saknar sommaren...




Ris och ketchup

Sitter och degar.
Tänk att jag inte haft pengar på telefonen sedan jul...:O Det fungerar ju... nästan.
Hatar att inte kunna smsa eller ringa när jag vill, det är oerhört frustrerande.
Längtar till lovet så oerhört mycket! Loven brukar ju vara höjdpunkter!


Högskoleprov

Japp, då var man anmäld till högskoleprovet 10 April.
Är väl lika att göra det, jag vet ju som inte vad jag vill göra efter gymnasiet, men då har jag ju åtminstone gjort ett prov, och det räcker i fem år så. :)

Nu ska jag skriva till NSD och sen blir det nog duschen. Är som vanligt väldigt effektiv på morgonarna^^
Tjing!

Märks det?

Om jag märker att det är alla hjärtans dag?
Nej, det är en helt vanlig söndag. Varken jag eller Jesper bryr oss om alla hjärtans dag. Det är skönt, man behöver inte ha ångest för att få pengarna att räcka till någon present, och man behöver inte fjäska och säga hur mycket man älskar varandra och sånt. Nej, vi vet ändå vad vi tycker om varandra.

Så vad har jag gjort idag då?
Kört lite bil, var en sväng till dollarstore, sen till ica och köpte digestive och ost. Sen hem och äta just det med varsin kopp the. Sedan har jag ägnat eftermiddagen åt att ångra att jag inte gick en promenad och att skriva klart min svenska-artikel samt börjat lite på analysen av den.

Åt massa skräpmat till middag och sen ringde Sussi, men jag kunde inte prata för vi var just precis på väg till syrran för att hämta pengar. Längtar till nästa månad då jag kan fylla på mobiltelefonen...

Såg nyss en film, Taken, som pappa köpt. Var rätt bra.
Nu vet jag inte vad som händer... Segar väl på lite mer.
Hejs


Fredag fredag fredag

Vad ska man göra idag då?
Kanske blir det lite fest hos Jesper, eller så blir det att snurra lite med bilen, eller kanske se en film eller bada bastu? Hmmm... Har då ingen aning.

Vad ska ni göra idag?

Gjorde klart mediafilmen idag som vi ska visa för ettorna om en timme (inför val av inriktning) och nu sitter jag och är dödstrött. Kan ju meddela att den är grym och kommer kanske att läggas ut på facebook ;)
Kan inte göra så mycket mer nu i mediaväg, eftersom Emma och Stina inte är här och jag har min illustratorbok hemma. Kanske måste jag göra en hemsida på egen hand. Är lite svårt när vissa är lite frånvarande xP ^^

Aja, nu ska jag prata med Thomas. Vill höra om betygen...

Ett fint sätt att vakna på

07:00 mobilalarmet går, slår av det. Har sovit ganska lite denna natt ändå... Jeppe däremot har sussat på från nio till nu så han är relativt pigg. Själv såg jag några filmer innan jag också somnade, som She's the man och någon asiatisk thriller.
Han ber mig gå och sätta sladden i bilen, vilket jag gör, snäll som jag är... Kommer tillbaka utifrån den -23gradiga kylan och kryper ner under täcket igen. Somnar om, tror jag...
07:30 Väcks långsamt av underbara mjuka kyssar på munnen och jag tänker att det inte finns något bättre sätt i världen att vakna på.
Vi ligger och kramas ett tag och småpratar innan det är dags att gå ner på nedervåningen och koka the.

Min underbara morgon med min underbara Jesper. <3 :)

Förmiddagen tillbringade jag i telefonen med först Hanni och sedan Sussi, sen stress-åt jag tre vårrullar med sötsur sås och tog Mazdan till skolan där vi knappt hade någon lektion. (Sussi, det var visst inte en timme tills jag började, från och med det att vi lade på, det var mer eller mindre en halvtimme! xP)

Nu sitter jag vid datorn och har nyss duschat efter ett träningspass innehållande biceps, triceps, ben och intervallträning vid crosstrainer.
Gah jag har dålig kondition!

Får se vad dagen mer har att erbjuda:) Hejs!


Visade fingret och bara drog



Hej!
Är på toppenhumör idag med. Älskar denna vecka tror jag... Av ingen anledning. Kan vara för att en stor tyngd är borta från mina axlar. Har så få läxor denna termin. Underbart! Har ett gammalt nr av Solo här bredvid mig och ska börja fundera på hur jag ska härma den. Till svenskan då.

Härlig eftermiddag enligt mig= en kopp gott kaffe, bra chillmusik, en bra hårdag och vetskapen om att man bara kan hoppa i bilen sen när det är dags att dra till gymet, och sedan äta middag med sin älskling. :)

09-02-10 09:30



Jag 2007, en promenad med Hanni :)

Är som vanligt väldigt effektiv på morgonen. Har redan hunnit äta frukost, ta ett bad och ha ansiktsmask... Undrar hur det kommer sig? Jag som absolut inte är en morgonmänniska är alltid så när jag vaknar tidigt!

Hittade ett par underbara skor igår när jag satt och gjorde ingenting. Vill ha dom, på balen eller studentdagen. Synd bara att jag redan ahr converse till studenten... Men åandrasidan är conversen skor jag ändå kommer använda hela sommaren... Hmmm... får se hur jag gör.

Såg Sussi och gänget på TV igår!:D Skitkul att äntligen få höra henne sjunga på riktigt:O det var ett tag sen för min del:) Vad duktiga ni är! <3<3

Aja, vad händer idag? Ska sminka och klä på mig, sen ska jag väl påbörja min svenska stilimitation. :)
Hejs!

Siesta!

Åh Hanni vad du satte drömmar i mitt huvud igår^^ Vill så sjukt gärna åka på siestafestivalen i Hässleholm sista helgen i maj! Gaaah! Tänk att se Kapten Röd!<3 Mew!<3 och Bob Hund!<3
Suck... Men jag har hoppet uppe:) Ska snacka med pappa idag. Det var ju skitbilligt! 750spänn för tre dagar liksom!!!

aja, måndagmorgon idag. Vaknade tidigt som vanligt eftersom Jeppe skulle till skolan. Så jag har redan hunnit göra en del grejer. Som att plocka ögonbrynen och smörja in mina älskade heels med fett så de ska hålla i evigheters evighet!
Nu sitter jag och letar en sensationsartikel jag kan imitera till svenskan.  Bläddrar i solo och gamla nummer av veckorevyn och cosmo.
Idag har jag bara en lektion! Och sen blir det bröst + ryggträning på ATS + lite cykelintervaller hade jag tänkt. Låter som en helbra dag!

Vacker

Läste runt lite i min gamla svarta lilla bok och hittade min diktsaga jag skrev rätt längesen.
Är förvånad att jag var så fantasifull en gång i tiden, så jag måste skriva ner den här!

Vacker
Det var en gång en ensam kille,
att få en vän var det enda han ville.
Han gick i en klass full med stygga rackare.
Vår bleka lilla kille var en olycklig stackare.
De tyckte han var konstigt vit, han hörde liksom inte dit.
Han gick klädd i svarta kläder, och med byxor utav glansigt läder.
De kallade honom bög och sa han inte åt dem dög.
De brukade honom reta, och när ingen såg, med pinnar på honom peta.

På allt detta blev han snart väldigt less,
vad de inte visste var att han i rockärmen gömde ett användbart ess...
Snart kom hans älskade högtid halloween,
och med den en massa öl och gott gott vin.

På kvällen kom de till hans enkla stuga och skrev med sprayfärg att han aldrig någonsin skulle duga.
De trodde att ingen i stugan fanns, vår bleka lilla kille hade en plan som gick som en dans.

De tog stenar upp för att kasta på hans hus, då lystes allt upp av ett djävulskt ljus.
Dörren slogs upp, och en svart skepnad klev ut,
rackarna gav sig av med skräckslagna tjut.

En av dem råkade olyckligtvis trilla, men vår vän såg nogrannt till att han inte gjorde sig illa.
Och med ett bett gick allt så snabbt, den lilla olycksfågeln kände det knappt.

Vår bleka väns enda önskan i uppfyllelse gick,
en kamrat att dela det ensamma han fick!

gah, jag är nog faktiskt stolt över denna ännu!:D Är den inte söt?<3

Lite tankar om framtiden

Vem bestämmer din framtid o du som följer dina, drömmar.

 

Är det du själv, ditt förnuft eller dina känslor?

Hur många val har du gjort, Och hur många ska du ännu göra?

Vad minns du genom åren

och vad vill du tro är viktigt?

Minns du de där små händelserna som inte spelar roll i framtiden?

När du satt där och såg din kära sova

När du kisade mot den första vårsolen, drack en kopp morgonte

Eller frös med en varm hand i din egna, en höstkväll, alldeles för sent?

Vem minns allt det där om inte en drömmare?

 

Hur kan du säga att en drömmare inte lever sin dröm,

sina så kallade ”ursprungliga drömmar”.

Bara för att denne inte väljer själv,

låter känslorna styra stegen…

 

Jag har inte gjort många val, men många beslut är fattade.

 


Känner för något gott

Vad är typiskt för söndagar? Jo, fikasug! Har sån lust att baka en kladdkaka och slå på en film och bara mysa i min ensamhet, men det blir nog inte så.
Måste försöka få mina gamla bilder brända på dvdrw-skiva och annat sånt ointressant.
Fick ett sms av Helena nyss där hon upptäckt att hon skickat massa fina sms igår! XD Men jag kan inte svara eftersom jag fortfarande inte har några pengar på mobilen... Känner mig dryg:(

I'm in Pain

Huvudvärken vill inte gå över. Jag förstår inte vad det är, har haft sjukt ont i huvudet i flera dagar nu!
Funderar på om mina p-piller är boven till det hela... Men jag vill inte byta, nu när jag redan har piller för ett år, helt gratis!
Trodde först att jag har fått dålig syn, men det kan nog inte vara så eftersom jag ser bra! haha. Sen trodde jag att det var att jag drack mycket kaffe och drack lite vatten. Men icket. Sen provade jag äta massa vitaminer och frukt, hjälpte inte heller. Inte ens massage i nacken eller alvedon hjälper! Så det blir väl ungdomsmottagningen i veckan om skallebanken inte ger sig... :( Man kan ju inte göra något vettigt när den är som värst.

Igårkväll
blev det melodifestivalen med Matilda och en massa chips<3 Vi kollade klart den och tuddlade sedan till mitt rum och tittade på musikvideos och en massa prat i sängen som på den gamla goda tiden. :) <3
Fick en massa skumma och söta sms från Helena under kvällen/natten, som jag ska förhöra henne om när hon kommer hem från Luleå! XD <3 vill ju veta vad en omx är! ;)

Idag, innan huvudvärken blev så illa som den är nu, var jag och Jeppe ut med mazdan. Jag har börjat gilla att köra den nu! Det är sjukt underbart roligt att vänsterbromsa och sladda. Är så glad att jag äntligen lärt mig. Det är synd bara att mamma inte gillar att jag slösar upp en halv tank varje gång jag lånar bilen en helg. :P
Senare blir det... Ingen aning... Kanske en promenad eller ett cykelpass på ATS. Om jag inte börjar med svenskauppgiften.

Hejs!


Jag skäms...

Det blev ändrade planer... Cosmopolitan + spikmatta? Check! träning på ats?... senare?
jo jag vet vilket latmask jag är, men det är skönt att ibland bara vara egoistisk och göra något mysigt istället för att jobba för att få en snyggare kropp. Åtminstone halv nio en fredagsmorgon.
Dessutom blir det ju ändå en prommis senare och kanske pallrar jag mig till ats för ryggträning och motionscykel på eftermiddagen.
Låter helt ok i mina öron. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sätta lite mascara på ögonfransarna!

Jag får vara ledig idag

Skönt va?!
Ingen skola för min del idag, lee-edig! Är underbart att få en dags extra helg. Men vad ska man göra nu då?
idag blir det träning på ATS och sen en prommis med Helena vid elva:) Sen ska, hör och häpna, mamma toppa mitt hår! Hur ska det gå? Jag har inte råd att gå till frissan (bokat Pernilla till 8 juni((dagen innan balen)) för klipp och färgning, blir alltid lika nöjd när hon fixar mitt hår<3) och mitt hår börjar bli dassigt, så en toppning är det bästa man kan göra. Är rädd faktiskt.
Annars då? Pokerkväll i kullen, mest troligt. Studentfest, kanske?  Låna mazdan? jadå! Söndag ägnas kanske åt svenskaskrivande, skumbad, prommis, bakning eller målning :) haha, jag ska bara ta det lugnt medans Jeppe sliter ihop lite pengar på att skotta hela (!) det lägre taket på focushuset!

Hämtade ut min studentklänning igår förresten. Den är perfekt!<3 bara det att jag inte vet vad jag ska ha för bh under den?:P hahaha....
Hela gårdagen var bra faktiskt, och skolan var enormt kul!:O jag, båda Nathalierna, Carro, Isabell och Malin, samt lite Max tog på oss ansvaret att skapa en film som representerar media, inför när nästa sh etta kommer på besök (så de vet varför dem ska välja media). Sjukt så roligt det var. Stannade kvar i skolan två timmar extra bara för den orsaken! Olikt våran klass haha. Nåväl, när den är klar har vi bestämt att lägga upp den på hemsidan och på facebook x) Vårat mästerverk måste spridas!

Nu ska jag slå på den gamla datorn och bränna lite bilder<3
Hejs!



Snöstorm, tisdag och...ja?

Gårdagen var en totalkatastrof vill jag påstå. var på samma vedervärdiga humör ända till vi gick och lade oss och somnade till Röd Oktober.
Kan fundera ibland varför man har sådana dagar... Men jag kommer aldrig på något bra svar! Det borde vara kriminellt att vara så en hel dag. Totalt bortkastad måndag om ni frågar mig.
Sitter hos jeppe som är hemma på hål (ja, även om vattnet på skolan varit borta är det tillbaka nu och lektionerna tas upp igen) till tre, han är och hämtar Rydas i snöstormen.
Tänkte ta en promenad idag, men jag låter nog bli, vädret kunde varit roligare! Märker att jag börjar bli aningen... slapp? sladdrig? mullig?? haha, tjao, det finns många benämningar. Så det blir väl tråkigt nog rodd hemma när jag kommer hem från ATS senare....

Vad gör ni idag?

Rastlös måndag

Kom hem för ett tag sen från skolan.
Det kändes som att dagen skule bli helt fröjdesfull, men nu är jag bara rastlös, sjukt trött och utmattad samt lättirriterad. Av ingen anledning. Hm, ja vissa dagar är väl bara så...
Tror det var en hund som blivit överkörd vid kulleporten idag, såg ut som det när jag åkte hem. :'( Det är mycket sorgligare när en hund blir överkörd än när en människa blir det...
Justja, höll ju på att bli överkörd av en bil förra veckan! Var påväg hem från Jeppe på morgonen, sådär vid halv åtta-tiden. När jag svänger in på mitt kvarter, står en bil igång på uppfarten till daghemmet. Jag tänker inte mer på det utan fortsätter promenera... Jo, vad gör pappan som sitter i bilen? Jo han ska styla för sin son (som förmodligen ska till lågstadiet) och backar ut i världens fart, utan att se sig om om något, eller någon befann sig bakom bilen! Jag var tvungen att springa och hoppa för att inte bli överkörd eller få min fot pårullad av ett däck!
Jag fortsätter knata, darrig i benen och arg som fan. Blänger mot bilen gör jag också. Pappan vevar ner rutan och säger förlåt med ett leende och säger "det gick ju bra". Vadå gick bra, hade jag varit lite långsammare hade jag befunnit mig på sjukhuset resten av dagen.
Vilka idioter det finns.
Jag är sur.
Hejs.

RSS 2.0