Söndag

Blää det betyder att det är skola i morgon igen=( hatar att kliva upp på morgonen alltså! själva skolan är väl inte så hemsk.. ännuXS
en kul grej är i a f att jag är vice illustratör på redaktionen!=D
nå men hejs så länge.

26/8-08

Grattis Sussi Susie Lee på sjutton årsdagen! =*
Din dag firar jag med att... gå till skolan, dag 2 x) Känns segt. Det regnar och jag plattade håret i onödan eftersom det kommer bli lockigt igen när jag går ut, av fuktigheten i luften... Jag har ont i magen (idag igen) och känner mig inte så taggad. Även om jag mest troligt kommer ha kul med både min egen nya klass och med treorna. Idag är det "lära känna dag". Vanligtvis har ajg alltid avskytt dessa dagar, men nu känns det inte riktigt lika hemskt. Det är Hannis förtjänst det, som berättade hur kul dom hade haft det=)
Blir själv igen den här veckan. ASNICE om jag får uttrrycka mig så. Jag behöver vara rätt mcyket ensam denna förta vecka, iaf när jag kommer hem efter dagens slut. Jag brukar tycka om stillheten hemma en liten stund då.
Jag är duktig jag. Och duktig ska jag fortsätta vara. Igår cykel en massa + lite träning hemma i gymet och på rodden. Idag blir det prommis och sen får jag se.

Nu ska jag försöka bestämma mig för baggyjeansen eller svarta kjolen och neonblåa strumpisar x) helt olika och väldigt svårt att välja. Även om jag inte riktigt bryr mig. Det är mest tidsfördriv=P

Hejs, det blir nog paraply till bussen idag=/


skyfall

Varför så ledsen..? =(

Media

Skolan har börjat nu.
Istället för att ta bussen som mest troligt hade varit fullprroppad eftersom alla tvåorna började samtidigt, tog jag och Matilda cykel x) usch vad jobbigt det var! uppförsbacke hela vägen nästan, men så värt det! Dessutom tog det väl inte mycket längre än en kvart. Snabbare än med buss. Borde ha en isärtagbar cykel man kan ta med sig på morgonen och som man kan åka hem med när dagen är slut, då det bara är nerförsbacke;)
Vi är sexton pers i våran klass, och en så liten klass har jag aldrig gått i =P Om man jämför med Hanni som har ungefär det dubbla i sin så är det väldigt lite^^'

Media eleverna åk 2 och 3 ska jobba på världskuppen i vinter!:D vilket betyder att:

-vi har ett mediecenter på Grandhotell där vi tar hand om mediefolk från hela världen
-vi får se hur det verkligen går till i medievärlden
-vi får vara med och lära oss och hjälpa till
-vi får förhoppningsvis knyta massa kontakter
-vi får vara med i bussarna där man sköter direktsändningen
-vi får garanterat ha jävla skoj, men mycket mycket jobb att göra

Jag kanske gjorde rätt val ändå?=)

Hejs<3

Uppdatering från Umeå

Lånade datorn nere i receptionen en snabbis=P tänkte inte egentligen sitta här alls, men när pappa gick och började logga in så kunde jag inte hjälpa det^^'
DET ÄR SOMMAR HÄR!:D eller, det var det idag i alla fall. Har gått på stan halva dagen, fikat på ett jättemysigt konditori som kändes jättelyxigt, köpt två födelsedagspresenter (Matilda och Jeppe) och sedan taigt en promenad i solen längs med hamnen. Vi slog oss ner på en bänk och solade lite ca en halvtimme. Skönt och med hyfsat bra musik i bakgrunden av något band som spelade på stan.
På hotellet har dom förresten världens godaste hamburgare=P synd bara att man glömde bikini.. då hade man simmat i poolen=)
hemresa i morgon... Hejs!
<3

ett två Umeå

I morgon tar vi bilen till Umeå för att vara där över helgen. Hoppas det är varmt där för annars vette fan vad jag gör.
Är inte så taggad... Vill helst inte slösa lönen så värst! men samtidigt vill jag ju ha lite nya kläder.. och för att inte tala om underkläder..!

matilda sov hos mig för nån dagen sen, vilket resulterade i massa flumm och mysigheter=) Trist bara att filmen vi började se inte var hela...=( blä för engelskaläraren som lånat den till henne! Så det blev Notting Hill istället. Morgonen därpå kände jag att jag ätit alldeles för många bullar kvällen innan, och en promenad satt inte fel. Trist väder bara... =,=
Jag har ett erkännande att göra här... Det är nämligen så att jag gått och blivit stor under sommaren! huuuuu......xc Men det blir det väl ändring på när skolan börjat och man inte har tid att äta så fruktansvärt mycket.

aja, men nu kanske man skulle gå och göra något annat än att sitta här... Skriver säkert när jag är hemma igen!
Hejs yo madda facka


Jag är kär



Här kommer trollflickan
hon är kär
vilt och galet förälskad
Fasthållen i en passionerad kärlekshistoria
oj oj oj


Jag är en negativ person rätt igenom. Därför tror jag att hösten kommer bli tråkig och kall. Kall kommer den bli, som alltid annars, men tråkig, ja det ska jag nästan be för att den inte ska bli.
Jag är lyckligt lottad jag, men ändå gnäller jag om minsta lilla. Vad är det med mig undrar jag. Ett svar hittar jag inte någonstans.
Jag är lyckligt lottad som får vara med den jag älskar och dom som står närmast. Jag lider med de stackrarna som inte får träffa den personen de vill träffa mest av allt. I really do.

/Stina

en vecka kvar...

16.12
Det är visst lite tomt om nya uppdateringar på bloggen har jag märkt under en tid nu... Kanske bättrar mig till skolan börjar, när man måste sitta mer vid datorn och göra diverse uppgifter. Låt oss hoppas på det!
Jaa.. Gällviare är tommare än vanligt då både Sussi och Hanni har dragit till stockholm för att stanna. Känns rätt ensamt även om alla andra finns kvar här. Staden töms och man blir kvar i skiten. Jag vet att jag inte ska tänka så, om några år är det kanske min tur? Jag vet att de har det bra där nere och jag är glad för deras skull<3
Är hemma idag. Måste ta itu med storstädning... Inte det roligaste. Hoj! Men, jag är i alla fall snygging i håret nu när jag klippt mig idag. Inte mycket, men det känns fräschare i alla fall. Senare under hösten blir det toning.
På torsdag eller fredag åker jag till Umeå, en sista minuten resa? haha, inte långt men alltid något. Jag behöver komma bort lite innan skolstarten. Hoppas för att på jorden att det är varmt där!
Nu ska jag gå och äta raggmunkar x)
Hejs.

Två veckor kvar

Lite drygt två veckor kvar till skolan börjar igen. Blandade känslor alltså. Kul att prova något "nytt" och att träffa kompisarna igen. Men midre kul att sommaren är slut, man måste börja prestera på högvarv igen och alla läxor man kommer få.
Ibland vill jag bara skita i världen och bli liten igen. Bekymmersfri.
Har pratat med tjejerna hela långa kvällen om alltmellan himmel och jord, där även samtalet om att våga, och om självsäkerhet, och det om att om man aldrig gör något så händer det aldrig något. Det är verkligen så. Jag gör aldrig något och därför händer det aldrig något. Måste hitta mitt vågande jag, den delen av mig som finns där, men som är så svår att nå.
Det får väl bli ett mål till hösten.

Nu ska jag sova... Det måste man ju också.
Natts.

Stugan idaaag

Jo så var det.
Har varit i lansjärv igen i veckan=) kom hem igår sent på kvällen, och idag så bär det av till pempeli också.
Lägger väl upp bilder senare... Kanske=P
Behöver nog inte skriva vad som blivit gjort i byn, det är samma som alltid. Mys, fiske, bastu, nattprommisar... lite sådant.

Moffa fick en propp idag. Det var jäkligt nära slutet kändes det som. Inte alls roligt. Satt där i flera timmar då han bara låg och sov och var okontaktbar. men när vi åkte hem för att äta ringde mommo och sa att han vaknat igen och läget var lugnt.
Härligt, älskade moffa<3 finns inte mycket kvar av honom nu... 36kg är inte alls mycket.

jaja nu blir det packa.

Hejs och smsa eller ring gärna=)

tjoffsa till allt igen...



GOT A WHOLE LOT OF NOTHING, NOTHING GOING ON

RSS 2.0