Glögg ger mig äkta julkänslor!

Aah på tiden att jag uppdaterar!
Hade en mysig start på denna vecka. Jag och mamma köpte glögg, krossad mandel och russin, + att mamma gjort en pepparkaksdeg på söndagen, som stått och gottat sig i kylen över natten. Vi gjorde det mysigt i köket och slog igång en jul-cd och lät pepparkaks-doften sprida sig i huset då vi bakade plåt efter plåt med pepparkakor i diverse skepnader. :) Är inte så himla förtjust i hembakade pepparkakor, jag föredrar köpes, men själva grejen med att göra dem... Den klarar jag mig inte utan en jul! Sjukt mysigt var det iaf.
Det är man får julkänslorna att spira i mig!



Så här ser torsdag ut...

Smutsigt hår, därav buff på jobbet, iskyla, träning följt utav halvdvala resten av eftermiddagen...





Godmorgon!

Hej.
Det är 28-C idag.

Nu ska jag klä på mig massa kläder och rulla till jobbet.
Väl där ska jag hinka kaffe.
Hejdå.

Ibland måste man ju vara arg också



Fuck vad dåligt humör jag blev på nu... Känner för att fara och träna sönder som fan.

Musik just nu



...Och jag just nu...


Ruskigt kallt = snygga kläder!

Jadå! När det är såhär kallt som det är idag, då är man inte på dåligt humör över att man måste bylta på sig en massa kläder och se ut som en stoppad korv. Nej, det är då man kan ha på sig sina underbara täckisar och sin nya snygga jacka som passar utomordentligt bra till täckbrallorna! :)

Igår har det visst varit polispådrag på ATS där jag tränar! 10-12 poliser kom in och plockade med sig fyra killar, misstänkta för doping. :S Spännande det hade varit att vara där då, haha. Ska träna på en liten stund, men jag anar att det inte kommer bli lika spännande som gårdagen. Idag är det rygg och biceps, som uteblev igår. Känner mig taggad!

En sak till jag också är taggad över är att jag kanske hoppar på tåget nästa vecka och hälsar på syster någon dag eller två! :D

Hejs!

Tjoho! Sist jag sov var igår 04.30!

Varför vakar jag? Varför varför varför? Jag frågar mig samma sak igen, men kommer aldrig på ett svar. Har dock haft en mysig natt. Åkt en massa bil, umgåtts med Ville och Jeppe (men bara till halv ett på natten) Sen fortsatte jag och Jeppe att vara vakna av bara farten. Typ. Har pratat om sådana där djupa, meningsfulla saker som man bara kan prata om med sina närmsta, ända tills det var dags för frukost och jobb för min del. Jag älskar att jag kan ta vara på tiden numera. Även om det betyder att man får gå trött någon dag eller två efteråt!

Nu är jag trött och slut och helt färdig, men jag ska göra mitt allt för att hålla mig vaken till åtminstone åtta ikväll.
Önska mig lycka till!
Fram tills dess ska jag skicka in pappren till facket och... Ja, inget mer inplanerat faktiskt! Strejkar träning idag... Orka rygg och biceps när man inte sovit något. Jag kör på vilodag. Sådant är ju också viktigt. :)

Idag åkte syster ner till Umeå igen. Känns redan lite tomt... Vi hade jättemysigt igår hemma hos henne med sockerkaka, thé, mjölk och vår exelenta övertrötthet! Jag <3 min syster!



Me and the love of my life

Jag och Jesper har snart varit tillsammans i 3,5år. 14 februari är det tre och ett halvt år med varandra.
Det är länge det...
Folk kan tycka att det är konstigt, att det är tråkigt? att bara vara tillsammans med en enda person på så länge. Men varför byta när allt känns så rätt? En del skäms för att de bara haft en. Jag förstår det verkligen inte.
Jag skäms då verkligen inte och det gör inte han heller. Jag vill aldrig vara utan honom. Jag kan leva hela livet utan att vara med en annan kille. Det är sant det.

Jag älskar honom. Man behöver inte vara likadana för att passa ihop! Vi är väldigt olika, men samtidigt väldigt lika. Jag sa en gång att jag aldrig skulle ha en blond fordonskille... hahaha. Skrattar rätt ofta åt det. Nu hade jag aldrig kunnat vela ha annat än en blond fd. fordonskille.
Han har alltid varit en av de omtyckta i klassen, jag tillhörde de nördiga, som ingen tog på allvar och som folk skrattade åt. Han förändrade verkligen mitt liv. Fick mig att bli starkare, fick mig att inse att jag också betyder något och inte behöver försöka vara något jag inte är.

I'm so Happy. <3

Perfect match. Jing och Jang. Öl och bastu. Jul och snö. Höst och stickat. Ja ni fattar.

Sockerkaka @ systers recidence!

Snart ska jag hoppa i bilen och rulla till kullen för nybakad sockerkaka och mjölk! <3 Malin åker till Umeå imorgon så vi ska umgås en sista gång innan hon är borta till jul, typ. Imorgon jobbar jag igen, som vanligt. Men I don't mind. Gillar att ha en liten rutin iaf. Man kommer upp på morgonen och missar inte hela dagen, occh man hinner träna innan alla slutar skolan/jobbet. Dessutom gillar jag servicebranschen. Alltid är det någon man gör glad!
Det som är bra, det är att jag får min första lön nu på torsdag. Sweet! Då blir det trosor och nya leggings. Jacka har jag ju nyss köpt så... :)
Senare blir det bastu med min stora kärlek och lite film innan sängen. (Hmm, låter som en typisk söndag?)




Hejs<3

Round it Goes

Fatta vad det är underbart att det finns musik!
Är ledig idag så jag bara myser och myser och lyssnar på musik!

<3 Fint

Vi gillar de små sätten, och de små visen...

Livet i Gällivare tycks sig vara rätt så fattigt. Vi har inget nytänkande och inte heller befolkningen för att göra saker och ting spännande... Men ändå, konstigt nog, är livet ganska så härligt. Just nu. Mysigt, som.
<3

Don't worry, be Happy!



... Frukosthumor på topp!

Lov vare va?

Det har varit lov. Även om jag nu inte har lov. Stockholmarna har varit här i vanlig ordning (en är fortfarande kvar!) Och vi har hunnit med massa härliga saker. Så som att sladda med bilen, dricka kaffe, kolla film och sånt. Skulle bli fest också, men jag jobbade... FInt, förra Halloween gick jag på kryckor och nu i år så jobbade jag. Får se hur det blir nästa år. ;)

Även om man inte är ledig så kan man väl göra sig fin för jobb? :D Tog lite egobilder innan jag började jobbet igår... Var för övrigt där till strax före fem på morgonen! :o Och hann med att bli erbjuden snus, tagen som bartender och förgylla kvällen för en kille som tappat sina nycklar. :)




RSS 2.0