Träning, grillning och myspys






Hejsan!
Mår rätt bra för stunden. Har tränat bröst och axlar på ats efter skolan, handlat,
och grillat kött med Jeppe, Malin och Jimmy nu på kvällen. Riktigt mysig dag!
Jag vet, lite alkisvarning på mig som dricker öl på en torsdag, men det var faktiskt bara en, till maten!

jaja, godnatt!

Fiskpinnar med mos

Känner mig som värsta hemmafrun! Jag och Jesper har bosatt oss hemma hos mig denna vecka när mamma och pappa är och steker i Grekland. Jag som aldrig nästan brukar laga mat, handla, städa, ta in post, vattna blommor och allt det där, har helt plötsligt massa slysslor att göra här hemma!
Det är väldigt mysigt må jag säga...
Har nyss avnjutit nyinköpta fiskpinnar med potatismos och ska snart se en film. Kan inte förstå varöfr jag är så himla seg??

Jomen, var i fotostudion idag på Imega till projektarbetet. Rockabilly-fotografering blev det. Fick en del fina bilder faktiskt!
mjo, det är väl det enda som hänt idag.

Hejs! (hm, vilket vardagligt inlägg det blev!)

Ohayoooo!

Godmorgon, här är en väldigt trött Stina. Måste vara redy for action klockan åtta idag så jag har redan varit uppe ettt tag. Sitter här med en kopp kaffe i morgonrocken.
Först idag på morgonen skulle Mats Hillblom, han som äger fotosttdion på Imgea, veta om vi får låna studion nu på förmiddagen eller inte. Surt om vi inte får det...-.- Behövd till pa:t! Akut vill jag säga!
Fast då ska jag ringa hårstudion och höra om det finns tid för att klippa min lugg idag! :)

Idag har jag faktiskt något vettigt att säga er!:O


Det är sant det dom säger, att allt löser sig. Vet ni det?:) Man kan möta diverse nedslag och hinder, men man kan faktsikt alltid hitta en väg förbi!
Ett allvarligt bakslag, som ett tråkigt besked, kan faktiskt vara precis vad man behöver. Nu menar jag kanske inte om någon dör... Men, allt dåligt för något gott med sig.
I'm more happy for you than I am sad.<3

Inte för att bilden har något med texten att göra men jag längtar så otroligt mycket till alla glada sommardagar! Dessutom ska jag och syster grilla imorgon för första gången ute i år! <3


Bilder från fotostudion

Testar ljuset! ehehe!



hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Kan man säga annat?

en rubrik?

Hatar hatar hatar att du alltid ska vara den som är olycksfågeln... Jag blir så ledsen.
Själv sitter man och klagar på det ena och det andra, som är småsaker! Hur kan man vara så självisk? Jag vill spy på mig själv samtidigt som jag vet att jag inte kan annat än vara mig själv. Ska vara mig själv.
Finnas här för dig. <3

Update

Bilden får vänta till en annan dag, Nonno gick till matten nu och hon har alla bilderna.
Kan ju säga att en guitar hero-gura och en vanlig akustisk samt ett nitbälte och mina solglajjor är med på ett hörn!

Sitter och längtar tills skoldagen är slut för idag, jag har så jävla ont i huvudet idag. Och ungdomsmottagningen har stängt! Det är lite synd om mig:( 
När jag slutar ska jag åka och pyssla om min nerdrogade älskling som varit på lassa på förmiddagen, det är lite synd om honom också för han har inte ätit något på två dagar nu:O
Sen vid fem blir det tårta och umgås med folk som komemr och grattar mamma. Jobbigt. Känner mig inte allt för social alltså med min skalle.
Dessutom har jag hur mycket som helst i skolan nu...
projektarbetet (en till fotosession, rapport, utställning)
svenska reklamkampanj(utskick, presentation)
högtidstal (...)
tidningsarbete (minst tre artiklar som ska vara BRA)
hemsidan (fan att allt måste vara så himla organiserat)
illustrator (de återstående uppgifterna)

jo... Hejs!


Birthday!

Idag fyller min mor 50år! Har därför tillbringat förmiddagen med att blåsa upp ballonger:)
Nu sitter jag i skolan för jag och Nonno håller på med våran reklamkampanj till svenskan, det går bra!
Bild kommer senare på hur egnagerad jag är, haha...

=(

Åh orka vara så här nere!
=(

utflykt, pms, akvarium och party

Så som rubriken lyder såg min lördag ut!
Började med en promenad för att lugna mitt pms-sinne, sen tog jag och Jeppe bilen ut i skogen och stekte ett tag. mys i massor! Ibland kan man ju faktiskt tycka om att bo här i norrland. Men bara ibland. Känns skönt att veta att det inte bara är jag som vill flytta härifrån ner till tex Sthlm eller Göteborg. Jeppe är på samma linje vilket känns bra. Gällivares natur i all sin ära men... aja...

Åkte hem för lite ensam-tid med penseln och pappret. Jag vet inte varför jag inte målar lite varje dag, det är ju liksom den bästa avkopplingen som finns! :O

Kvällen inleddes av att vi drog till syrran för att bära upp deras nya akvarium åt dem. Vi var där lite längre och (igen) drack lite öl innan vi åkte hem till mig igen. Mamma och pappa jobbade natt vilket var perfekt för våran lilla fest^^ Tja, party och party, kan väl mer kalla det förfest hos syster och dejtfylla hos mig, eftersom jag och jeppe fortsatte festen själva. Men det blev ändå massa dans och skoj... Mer säger vi inte om kvälllens bravader...

...Ska träna ben och rygg senare idag med Matilda. Det var en omställning från att alltid träna själv till att träna med någon annan, men det går fint! :)

Hejs!

Thai, öl, utomjording

Igårkväll tillbringade jag hos syrran. Vi käkade thaimat (tror aldrig jag har ätit något starkare i hela mitt liv! Men gott var det), drack några öl och hyrde film. Närkontakt hette filmen, och jag kan ju säga som så att när jag väl var hemma i ensamheten (mamma och pappa jobbade natt) så kunde jag inte sluta tro att det satt en uggla (som egentligen var en utomjording) utanför fönstret och betraktade mig. Sjukt läskig film! Nästa helg blir det kanske att vi hyr Paranormal Activity. Är visst inne i någon slags skräck-sifi-period... haha.

Innan vi hade börjat kolla filmen kom Jimmys släktingar och hälsade på. Alvin och Lovisa var med (småbarn), och dem är så söta! xD Barn kan vara så sjukt underhållande! Alvin tjatade om hajar, gäddor och abborrar som simmade i Malins akvarium och Lovisa stirrade enormt mycket på chipsskålen men utan att fråga om hon fick nåt. haha vilken syn! x) Även jag kan ibland tycka om barn. Men bara ibland och för en liten stund.

Idag skiner solen och jag känner mig glad, inte är, för pms:et spökar...
Ska ta en promenad i solen och sen vet jag inte vad. Kanske tar bilen och åker på utflykt någonstans med Jesper... Hoppas! Kan behöva en liten mys-dejt alá Norrland!




Skitdag

Vilken jävla skitdag. Både idag och igår.
Blä, kan inte helgen bli kanon då?:( som kompensation alltså!

Är trött som en björn som ska gå i ide just nu... Har gått en promenad efter skolan och nu ligger jag under filten i sängen och väntar på att potatispalten ska bli klar. Känn tristessen.
Hade kunnat måla lite, men jag orkar inte. tyvärr. Har ändå varit lite effektiv sedan promenaden och mitt nuvarande tillstånd. Sökt lite jobb och grejat lite med bilder till min hemsida och så...
Justja!
Får visst inte ringa och smsa så mycket denna månad... Pappa hade fått min mobilräkning och den låg på 400kr. Så då vet ni om det verkar som att jag drygar om jag inte svarar på små sms eller ringer så ofta...

Mitt liv är verkligen en lång väntan just denna period. Men vad väntar jag på? Har ju som inte så mycket att se fram emot. Om jag inte får något av jobben jag sökt kommer jag inte kunna göra ett piss på hela sommaren. Än mindre ta en sista minuten med Matilda eller ngot sådant kul.
Hörs det att det är en skitdag? Inte så konstigt, haha.

Hejs


Alpha Blondy

  • Alpha Blondy - Jerusalem
  • Alpha Blondy - I wish you were here
  • Alpha Blondy - Peace in Liberia

Alla värda att lyssna på så hårt.



En verklighet gör sig påmind

Kom just till insikt om att mitt liv verkligen är tråkigt och ohändelselöst.

Nu går jag och begraver mig tills det händer något kul som är värt att uppleva.

11-04-10

UUH jag vill inteeee.... Lovet är slut och imorgon börjar skolan igen.

Idag åker Hanni och Sussi ner till Sthlm igen :'( jag ska följa med och vinka av dem vid flyget om några timmar. Känns alltid lika tråkigt i slutet på lovet. Allt det roliga tar liksom... stopp? ett tag och allvaret börjar.

Orkar inte skriva allt jag gjort under lovet nu... Det är roligare när jag har bilder att lägga upp också. Så det tar vi en annan dag!

Mår sisådär idag... Men det får jag väl skylla mig själv för. Fast kaffet kokas nu så efter en stärkande kopp är jag nog helt återställd igen, sköönt! Sov hos Jeppe som vanligt, och nu sitter jag och kollar på balskorna ajg ska beställa idag:) Rydas det smarthuvudet har provat köra igenom staketet vid hembyggdsområdet så han sitter fast med bilen rätt rejält nu! ehem, vad skulle han dit till att börja med..? haha jao.. Jeppe är och hjälper han... Men det går rätt dåligt ser jag genom fönstret.



Senare ska jag plocka med mig Matilda till ATS och då väntar ett pass armar<3 för mig, får se vad Matilda ska biffa idag;)

Jag måste bara lägga till ett roligt ord som en viss person sa igår när denne menade pulver man sätter i håret för att få volym...
"PYCKEL!" <3

Hejs!

Update

Denna vecka flyter på rätt bra om jag får säga det... Har hunnit med rätt mycket än så länge.

Igår for jag, Hanni, Sussi och Helena ut till Abborrtjärn för att grilla. Aah mina älsklingar tack för att ni finns!
Vi tog med alldeles för mycket mat som vanligt, massa ved och varma kläder. Där satt vi i uppåt sex timmar och såg solen gå ner, stjärnorna tändas och ett underbart norrsken spela över himlen. Riktigt romantiskt faktiskt! XD
Vad mys vi hade, med massa struntprat, kaffe, mat och annat gott. Det är inte ett påsklov utan en grillkväll.

Imorgon kanske jag måste följa med till stugan med familjen... Visst jag älskar att vara i stugan, men just nu har jag faktiskt ingen lust. Och än mindre när man blir tvingad...

Drömde förresten en mardröm om Högskoleprovet på lördag i natt! Blä...

Idag
ska jag och Matilda dra och träna och sen blir det packa och en sväng till Emelie (Jeppes syrra) och Pierre :)

Hejs!


En glad påsk...

... Är vad jag har:)

Igår gjorde vi oss extra snygga och drog ut på Harry's. Jag, Matilda, Hanni, Sussi, Helena och Hannis kusin Malin.
Hade en awesome kväll vill jag lova!
Och det bästa med det är att jag var nykter dessutom:O Matilda med. Vi agerade chaffisar^^ Massa dans, massa cigg (oops, men istället för alkohol då), snyggaste klänningen (även om jag knappt kunde andas i den) och trevlig stämning! Haha Sussi sa att om jag och Matilda hade våran roligaste utekväll igår hade vi inte ännu alls haft kul i våra liv! XD kanske är sant, jag vet inte? Har man inget annat att jämför med så får man väl nöja sig:)
Nästa lördag blir det nog Nex skulle jag tro. Efter högskoleprovet dvs!:O

Har dragit nytta av vädret denna helg och kört en massa bil i solskenet med mina nya brillor. Det är vad jag kallar avkoppling! Har varit en sväng till syster och gjort andra saker jag mår bra av och kan koppla av med, och haft massa mys med Jeppe. Jag har tagit LOV detta lov! Får se om jag ens kommer komma mig för att plugga lite inför högskoleprovet...


Imorgon hoppas jag att jag får umgås lite mer med mina fina tjejor! :)

RSS 2.0