Studentklänning beställd!



Jag är kär! Kommer vara så jäkla snygg på studentdagen ;) Den med nya vita converse! mh-mh-mmh!

I'd rather go Blind




Most of all I just don't, I don't want to be free
<3


Sitter här ensam nu, blev en lugn kväll ändå. Jeppe slockande i andra änden av soffan, så jag gick ut med vovvarna, kokade te och slog igår några härliga kvällslåtar... Filosoferar på en massa saker som vanligt, men med ett lugn över mig. Det känns skönt.
Men det är nog så som låten går. Jag vill inte vara fri, jag vill vara hans. Är det så hemskt? Att jag kanske offrar en del av det jag vill, för att få vara med honom? Det är synd, men det känns som att en del, ganska många faktiskt, tycker att det är det värsta man kan göra, låta någon annan spela in i vilka drömmar jag väljer att följa. Just nu bryr jag mig inte, orkar inte tänka på framtiden och vad som kan hända.
Jag vet iaf att jag vill plugga vidare, jag ska göra högskoleprovet, men jag kanske inte pluggar vidare direkt efter gymnasiet. Jag vet också att jag vill leva med honom, så länge vi är menade att vara med varandra, och jag hoppas och tror att det är länge kvar. <3

Jag vill ha pengar på telefonen. Börjar känna mig ensam här i kylan och mörkret... Det är bara jag, Zorro på TV:n, blues i lurarna och tre sovande individer (jeppe och vovvarna) här.

Det är röda hjärtan på min temugg...

Det är dags för fredagsmys




Godkväll, hur spenderar ni eran fredagskväll?
Jag och min älskling slappar i soffan framför TV:n och Solsidan. Har ätit pizza för ett tag sen och vi funderar på att åka och köpa lite öl eller en godispåse eller varför inte både och? ;) Fick ju studiebidraget idag! Nä, jag skojade bara, de pengarna ska gå till present till syrran och till mommo, samt 180 till Rydas och lite till mamma... Fick en slant av svärfar innan han drog på jobbet, han sa att de var till godis så då låter det ju rimligt att ta en tur med bilen till statoil sen.
Aja, ha en bra kväll<3


Måste bara...



Älska http://www.felsms.com!!



Kaffe

Gud så underbart! Fick kaffe ändå, trodde det var omöjligt nu när fiket har stängt. Men det visade sig att lärarna har en kaffeautomat i sitt fikarum, och Andreas var en ängel och gav mig en femma, så nu sitter ajg här och avnjuter äckligt underbart automat-kaffe<3
Jennifer sitter och lyssnar på lite olika reaggelåtar. Hon gör det mest på skoj och Jonna tycker det är kul. haha tänker jag, tänk om dom skulle veta vad jag har på min mp3, eller på min spotifyspelningslsita och i musikmappen på datorn?
Jag gissar att jag inte ser ut som en som gillar reagge, men sanningen är ju den att I <3 REAGGE. och Miyavi då. Sen finns det ju massa mer jag gillar, men det jag lyssnar mest på nuförtiden är ju reagge och Myv.
Jag skulle vilja säga som så att reagge är höjden av kreativitet! Eftersom många av dem som gör reaggemusik är höga och chill när musiken skapas. Tänk på det ni...


sexton minuter över åtta, fredag morgon

Hej allihopa!
Har gått och blivit lite sjuk tyvärr. Hemma från skolan igår med feber och snuva, och jag kan ju meddela att jag inte lyfte ett finger på hela dagen. Såg film från det jag vaknade till det jag skulle klämma i mig några köttbullar med mos sådär vid åtta-tiden.
Tog hem illustrator-boken i onsdags så jag skulle kunna vara flitig hemma, men inte då...
Sitter i median nu och vet egentligen inte vad jag har här att göra? Illustrator är hemma och varken Emma eller Stina är här så vi kan inte göra hemsidan:( Det som är kvar att göra då är jobba med tidningen.
Hade hellre varit hemma med en kopp te, det är ju ändå sådär 30- ute idag... Fick en chock på morgonen när jag kollade på termometern.
Drömde en obehaglig dröm idag, och oj vad jag inte vill att det någonsin ska bli så!:O shit!
aja, hejs...

18:50 27/1-10

Ännu en dag flyter förbi, ännu en dag närmare studenten. och vadå? Vad kommer sen?
Hade besök på skolan idag av folk från lite olika utbildningar. Har varit på föreläsningar om skolorna och bläddrat i några kataloger. Blev jag klokare på framtiden av det? Nej, skulle nog inte säga att jag blev det.
Vet iaf att jag inte vill plugga direkt efter sommaren. Men kanske till nästa år? Men vad? Har ju så sjukt olika intressen så det finns inte! Ska besöka en media/musik utbildning i luleå, eller om det var Piteå, i mars, men jag ser det mest som en anledning till att slippa en dag i skolan...
Hur vet jag vad jag ska satsa på? Sjukgymnast? Djursjukgymnast? fotograf/journalist? Producent? Nåt inom mediadesign? Dietist? Personlig tränare? Eller kanske något helt olikt mig. Kanske man helt enkelt skulle välja något otippat så man slipper fundera på fruktansvärt, så som strippa eller politiker????? Hmm...

På min vanliga måndags-plats

Sitter i median som vanligt på måndagar.
Har en rätt hemsk dag idag, beter mig som ett känslomonster:(
Det är bara att vänta tills det går över av sig själv huj.
Ska börja med illustrator nu.
Hejs

Jag har sovit 10h

Morgon! Vaknade nyss efter att ha sovit 10h på en natt... Ytterst ovanligt för att vara mig, och rätt så skönt må jag säga.
Livet i Gällivare flyter på utan hinder och jag har börjat leta klänning till studentdagen och balen. Asos är en stor källa till några av de förslag jag fastnat för. Är bara inte helt säker... Och det är ju kanske bäst att vänta lite med beställningen... Vad tror ni?
Vet inte om det händer något speciellt nu i helg, hade velat på Dundret men jag har inga pengar, inget årskort, inga stavar och ingen benmuskel så ne, Jeppe och Martin får fara själv.
Har iaf fått nytt schema nu, ledig tisdagar, skönt!
aja, ses senare

Kaffe, nytvättat hår och läppglans

Det är det som gäller i Stinas värld denna onsdagsmorgon.
Har varit vaken ett bra tag redan, det brukar bli så när man sovit hos Jeppe och vovvarna börjar bli hungriga på morgonen när svärfar kliver upp. x)
Så, vad händer i min värld för tillfället? Är ju inte så enkelt att hålla regelbundna uppdateringar med alla när man inte har ett öre på telefonen så!
Jag:
  • Tränar efter mitt nya schema sedan en vecka tillbaka, awesome!
  • Gör bort de sista skoluppgifterna för höstterminen (som slutar denna vecka?)
  • Funderar massor kring framtiden efter gymnasiet... Högskoleprov i april, tror jag det var.
  • Försöker måla mer än förrut
  • Älskar min nya dator haha
  • Klurar på födelsedagspresent till syster... Piercing, tattuering eller nåt tufft smycke från cooco? hmm...
  • Saknar alla mina vänner som jag knappt ser längre på grund av skola, boende på annan ort och sånt...
  • Funderar på om jag kan ha mina dösnygga klackar som jag köpte i sthlm när vi var och såg Miyavi, på balen till en snajsig kort klänning?
  • Vill parta en kväll snart:P trist att det är lågkonjunktur i mitt bankkonto!
Nu när jag tittar ut genom fönstret ser jag sjukt stora snöflingor dala ner från himlen:) Ser väldigt mysigt ut<3 Har faktiskt tid att sitta och skriva strunt, för Nonno är snäll nog att plocka upp mig på väg till skolan så jag slipper ta bussen. Jag hatar verkligen att pappa snålar så mycket med sin bil:( Och att syrran aldrig köper en egen bil x)
aja, svenskaredovisning idag, sen media, sen hem, sen träna, sen kanske posten eller frissan... Måste höra om hon kan sätta löshår till balen på mig och sånt...

Hejs!

Den vanliga söndagen



Yo
det är en helt vanlig söndag idag, med tråkigt väder, trötthet, köttsoppa och pluggande.
Men, klickade nyss hem ett par vita converse! :D Ska ha dem på studentdagen när man springer ut ur skolan och sånt... Tänkte att efter balen lär jag ju ha rätt ont i fötterna så det är lika att köra på ett säkert kort.
Nu ska jag äta köttsoppa och fortsätta vara slappis och läsa lite om kloning inför seminariet på tisdag.
Sen blir det nog film med min sjukling till älskling<3

Hejs!

jag tar nya tag

Jag tar nya tag nästa vecka när Vårterminen börjar!
Har visst migrän idag eller liknande... Huvudet sprängs, ögonen gör ont och flimmrar och nacken min dör.
Ska inte till skolan idag, men jag måste ändå dit och göra mitt psykologiprov halv fyra. Tror det kommer gå rätt bra ändå, har pluggat massor igår och det kändes uppriktigt sagt som att det finns hopp.

Syrran kommer hit på någon minut och ska äta lunch och hämta bilen... Kul om jag blir bjuden på nex på fredag av henne:) Känner att jag behövs livas upp, det har ju inte varit bästa starten på den här veckan alltså...

Gud vad jag blev glad av att prata med Johanna
nyss:) Hon meddelade att Camilla flyttat inlämningen av religionen till SÖNDAG, vilket betyder att jag kanske kan få ett hyfsat bra betyg på den ändå, nu när jag har chans att bearbeta den. Sen var det skönt att höra hennes röst, har inte hört av henne på hela lovet, fast det är ju så vi brukar göra xP

just det, funderar på att göra ett försök att själv fixa designen här. haha hur nu det ska gå!

Det känns verkligare nu...



...Nu när man håller kortet i handen :)

Tillbaka till verkligheten

Idag, första dagen efter lovet, vad gör jag om inte försover mig..?
Har inte alls hört mobilen på morgonen, och inte heller de tre missade samtalen samt ett sms från Johanna. Hur i helvete gick det till??
Nåja... Sömn är väl viktigt det med när man ska läsa inför psykologiprovet imorgon.
Nu ska jag åka och hämta ut mitt kökort från postkontoret nu.
hejs!

Fluff



Tråkig dag idag. Skriver min religion, en buddhistisk saga och läser inför psykologiprovet på onsdag.
Är trött och seg, somnade efter åtta i morse och klev upp vid ett. Varför sover man så lite på loven egentligen?
Jag och Jeppe installerade Call of Duty World at War igår och det är väl en av anledningarna:P

Hatar att lovet snart är slut. Är inte riktigt redo för skola igen känner jag... Ni förstår inte hur mycket jag avskyr att göra läxor på lovet. Dessutom är jag inte så frisk ännu heller, provade gå en promenad idag, men det resulterade bara i mer smärta i öronen... Damn it to hell.
Har gjort en "chill-lista" på spotify, har öppnat ögonen för Akon och hans mysiga låtar<3 Det är skönt att man inte är lika inrutad som förr i tiden då man skämdes för att lyssna på annat än metal och goth och sånt. haha!
Ser fram emot middag nån dag framöver, vi har alltid lika kul och är alltid lika bäst på att laga god mat:) Ser också fram emot senare idag, när jag ger upp med läxorna.

Hejs

Detta...

Detta suger...
Att bli sjuk dagen innan det är dags för en sista utekväll med tjejerna innan lovet är slut, är inte kul.
Vet inte om det är öroninflammation (har inte haft det, men mina öron gör jätteont), eller någon konstig förkyldning.
Har inte kunnat sova på hela natten (bokstavligt talat, sov från tio till fem i tolv i morse) på grund av tryck i bihålorna och nacken, svettningar, ont i överkäken + tänderna, samt att jag inte kunnat ligga på någon sida på grund av smärta i bägge öronen.
Och ändå sitter jag här och funderar på om jag skulle klara av att gå ut och partaja. This sucks so much.

ha så kul ändå<3

2010, lovande

Någon annan som tycker att detta nya år och decennium verkar lovande?:)
har haft en bra början trots allt. Åt massa god trerättersmiddag hos Jeppe, med hans pappa, Sara och någon Petter som lät precis som MatZ (hanni XD). Fick gratis dricka, även om jag tänkt vara nykter...
Hade det mysigt, spelade spel, åkte bil och skjutsade folk (Jesper körde ofc), tittade på raketer med champagne och sedan efterfest med lite för mycket öl och vin vilket resulterade i en hel massa huvudvärk igår.
Hade Dexter-maraton hela dagen igår och idag har jag varit och påbörjat mitt nya jag och provat på mitt nya träningsschema:) SKÖNT! Sen blev det lite bilkörning... har lite körande att ta igen! har inte kört bil på jättelänge. Har aldrig någon bil att låna... :(
Åt middag med familjen nyss och nu ska vi se klart Dexter. Vet inte vad som händer senare...
Någon som har lust att göra något imorgon så äre bara å ring^^

Dagens älskvärda chill-låt: Mew - She came home for christmas

Hejs!


RSS 2.0